Tom Tailor Denim

Zakaj izbrati Tom Tailor Denim?

Znamka Tom Tailor Denim je sinonim za svobodo, ustvarjalnost in radovednost. Denim je način življenja in pooseblja mladost in brezskrbnost. Tom Tailor Denim je za vse, ki zajemate „življenje z veliko žlico« in ste avanturističnega duha. Za vse, ki je sreča na vrhu vaših prioritet in se veselite življenja, ki je pred vami.

Si želite večje spontanosti in ste pripravljeni na nove izzive? Potem bo modna trgovina z oblačili Tom Tailor Denim prava izbira. Mladosten videz, ki smo mu v veliki meri dodali jeans s športnimi detajli in pletenine v izjemnih barvah. Prepričani smo, da boste našli modna oblačila in kavbojke ustvarjene za sebe.

Kje v trgovskem centru Celje Citycenter se nahaja trgovina Tom Tailor Denim?

Nahajamo se v trgovskem centru Citycenter Celje, v pritličju poleg modne trgovine z oblačili Zara. V trgovskem centru Citycenter Celje je na voljo 1.600 parkirnih mest v parkirni hiši, zato je dostop zelo enostaven.


Kaj lahko kupite v Tom Tailor Denim trgovini?

Našli boste pester izbor oblačil, tako za ženske kot za moške, ki so izdelani iz visokokakovostnih naravnih vlaken, ki zagotavljajo dolgotrajno udobje. Pletenine ter kavbojke v spranem videzu z inovativnimi detajli in trendovskimi kroji, bodo poudarile vaš mladostniški in svobodni duh. Prepričajte se sami in čim prej obiščite našo trgovino v trgovskem centru City Center Celje.

Spletna trgovina Tom Tailor Denim

Vsa modna oblačila znamke Tom Tailor Denim so zbrana in na voljo tudi v spletni trgovini. Celotno ponudbo in ugodnosti preverite tudi na spletni trgovini Tom Tailor Denim za ženske in Tom Tailor Denim za moške.

Bodite brez skrbi, ko naročate preko spleta. Oblačila namreč lahko v roku 14 delovnih dni od prevzema pošiljke brezplačno vrnete tudi v fizične trgovine.