ODPRTO - Trgovine & storitve

Show menu

Trgovine & storitve - Rossi Sport

Rossi Sport

Smo športna trgovina z 22 letno tradicijo. Pričeli smo z majhno, le dobrih 30 m2 veliko trgovino. Po skoraj 12 letih v Planetu Tuš Celje smo sprejeli nov izziv ter naše prostore preselili v Citycenter Celje. Ekipa, ki že skoraj od samega začetka ostaja enaka, se trudi ponuditi le najboljše z največjo možno mero prijaznosti in znanja. Prodajamo svetovno priznane blagovne znamke, ki so vsvetu športa in aktivnega načina življenja aktualne povsod. Če naštejemo lenekaj izmed njih: Nike, Adidas, Under Armour, Icepeak, Goldwin, Salomon, Gaastra, Roxy, Fisher, Elan, POC, …

Prednost naše trgovine je v konstantnem zagotavljanju kakovosti, v aktualnosti ponudbe, v veliki izbiri artiklov v posameznih športnih panogah ter v znanju prodajalcev, ki si bodo za vas vzeli čas ter vam svetovali tako, da boste zase izbrali točno to kar potrebujete.

Vabljeni vnašo trgovino ROSSI SPORT ali v našo spletno trgovino www.rossisport.si. Prav tako nas lahko spremljate na Facebooku, Twitterju in še kje. Pri nas se vedno kaj dogaja!

Povezava FB Rossi Sport
Povezava FB Icepeak
Povezava FB Goldwin
Povezava Twitter

Blagovne znamke