Trgovine - Citycenter

Show menu

Trgovine - Comma

Kontakt:

+386 (0)5 918 18 96

Comma

Oblačila za sodobno urbano žensko
Nemška modna znamka Comma odpira konec avgusta svojo prvo trgovino v Celju - v našem nakupovalnem centru. Nemška modna znamka Comma je sinonim za stil, samozavest in kvaliteto. Znana je po svojih elegantnih krojih, vrhunskih materialih in modnem oblikovanju. Ime znamke v slovenskem jeziku pomeni vejica in njeni oblikovalci pravijo, da Comma dela z modo to, kar naredi vejica s stavki: jih povezuje in razširja. Vsak mesec je trgovina v novih, svežih kolekcijah, ki pa se medsebojno  dopolnjujejo. Poleg klasičnega stila se Comma zadnja leta usmerja k moderni mladi ženski, ki želi biti urejena tudi v privatnem času. Zato so razvili dve novi podznamki - Casual Identity by Comma in Designers Choise by Comma. V novi trgovini ponujajo ženska poslovna oblačila in oblačila za prosti čas, čevlje, torbice in modne dodatke.

Comma Casual Identity - oblačila za kreativne modne kombinacije
Linija Casual Identity je zapolnila vrzel med elegantnim oblačenjem in oblačenjem za prosti čas. Nove modne smernice namreč dovoljujejo in priporočajo mešanje različnih stilov. Nova Commina linija "casual" oblačil je sproščena, športna, individualna in inovativna znamka. Comma na leto oblikuje 12 kolekcij in prav v vsaki boste našli oblačila z etiketo Casual Identity. Prepoznali jih boste po individualnosti, inovativnosti in modernemu izgledu. Linija je odraz potreb današnjega časa - rušijo se meje med zapovedanim in želenim, med javnim in intimnim, med strogostjo in ležernostjo. Oblikovalci so združili ameriški duh z italijanskim šarmom in predstavili ženski, čeprav športni videz, s pridihom seksapila. Sproščeni stil predstavljajo karo suknjiči, usnjene jakne, trenč plašč, laneni suknjiči, lanene hlače, chino hlače in zanimive majice s potiski.  Barve oblačil se skladajo dopolnjujejo z redno kolekcijo. S to kolekcijo ponuja Commaoblačila za žensko 24 h na dan, 7 dni v tednu, za vse priložnosti.

Designer’s Choise by Comma - eksluzivni modni kosi oblačil
V želji, da bi približali Commo elitnim modnim znamkam, so oblikovali posebno ekskluzivno linijo. Ta "couture" linija je kosovno omejena, vendar so vsi kosivrhunsko oblikovani, ekstravagantni in izdelani iz najboljših materialov.  Primerni so tako za obisk opere kot za poslovno potovanje. Linijo najlažje opišemo z besedami kot so luksuz, rafiniranost, kozmopolitanskost.

Modne smernice
Letos bo vse v znamenju mešanja stilov - angleški klubski suknjiči, s črtastimi bluzami ter bež in rjavimi chino hlačami. Pod kratkimi jaknami se bodo nosili dolge bluze. Krila so spet nekoliko krajša, tako da so v ospredju noge. Vsako leto znova nas očarata safari in vojaški stil. Dekorativni elementi omilijo vojaški stil in spremenijo uniformo v trendi oblačilo. K ozkim cargo hlačam se bodo nosili suknjiči z gumbi, ki spominjajo na uniformo. Poleg kostimov ima vsaka kolekcija tudi čudovite coctail obleke, saj smo že v času porok in večernih zabav.

Blagovne znamke

Akcije