Estetsko, naravno in udobno - Citycenter

Estetsko, naravno in udobno

11. 7. 2019

Za udobnejši obisk in nakupovanje

V največjem nakupovalnem središču na Celjskem so prisluhnili potrebam svojih obiskovalcev, hkrati pa sledili svoji poslovni strategiji, da je le zadovoljni kupec, najboljši kupec.

Obe etaži Citycentra sta odslej opremljeni z izjemno estetskimi klopmi za počitek. Sedem unikatnih klopi so izdelali v slovenskem podjetju Kreana, kjer z blagovno znamko iWood  povezujejo v celoto pridih moderne inovativnosti in dizajna, na temelju klasične kakovosti izdelave in postopkov obdelave. Tako so nove klopi izdelane iz masivnega jesenovega lesa, obdelanega s posebno tehniko, ki izboljša njegovo odpornost, anatomska oblika pa nudi uporabniku posebno ugodje. 

Ker so klopi mobilne, bodo njihove lokacije prilagajali predvsem potrebam obiskovalcev hkrati pa sledili aktualni razpoložljivosti prostora.

Citycenter Celje – upravlja SES Spar European Shopping Centers

Citycenter Celje, ki ga upravlja podjetje SES Spar European Shopping Centers, ponuja več kot 90 trgovin, gostinskih lokalov in različnih storitev. Na več kot 31.000 kvadratnih metrih prodajnih površin lahko najdemo prepoznavne blagovne znamke, kot so Interspar, Müller, Humanic, Zara, H&M, Sportina, Hervis in mnoge druge. 1.696 brezplačnih parkirnih mest, otroški svet Džungla, gratis izposoja otroških vozičkov in invalidskih vozičkov ter gratis elektro polnilna postaja za e-vozila tvorijo celovito ponudbo Citycentra Celje.

Spar European Shopping Centers, s sedežem v Salzburgu, v sklopu svojih storitev ponuja znanja s področja projektnega razvoja, oddajanja prodajnih površin, gradbenega managementa ter upravljanja nakupovalnih središč v osrednji, južni in vzhodni Evropi. Trenutno pa ima v svojem portfelju okoli 30 nakupovalnih središč. SES je član skupine SPAR Austria.  Dodatne informacije: www.city-center.si in www.ses-european.com.

Citycenter Celje je prejel naslednje mednarodne nagrade:
  • finalist v mednarodnem izboru SOLAL award l. 2017

Dodatne informacije in pojasnila

Nena Horvat, vodja marketinga v Citycentru Celje
T: 03 425 12 57
M: 031 301 099
E: nena.horvat@city-center.si


Snežana Delakorda, odnosi z javnostmi - PRIMA komunikacije
M: 041 661 178
E: snezana@prima-komunikacije.si