Rdeči šali zaslužni za donacijo celjskemu Materinskemu domu - Citycenter

Rdeči šali zaslužni za donacijo celjskemu Materinskemu domu

29. 10. 2018

Zaključek dobrodelnega projekta ob jesenski modni reviji

Na jesenski modni reviji celjskega Citycentra je bilo predstavljeno kar 30 ročno pletenih rdečih šalov, ki so jih spletle Citycentrove sledilke z družabnih omrežij, zaposleni in varovanke Doma upokojencev Šmarje pri Jelšah. 

Vse šale je bilo po modnih revijah mogoče z dobrodelnim prispevkom odkupiti. »Tako pri pletenju kot pri »odkupu« smo doživeli izjemen odziv naših obiskovalcev, saj so pošli kot smo si lahko samo želeli,« je ob zaključku akcije poudarila center managerka Darja Lesjak. 

Nena Horvat, vodja marketinga pa je ob predaji donacije zbrane seznanila z izpolnitvijo obljube, da bo Citycenter znesek zbranih prostovoljnih prispevkov podvojil tako, da je celjski Materinski dom iz akcije »rdeči šali« prejel 740 €. V imenu Materinskega doma se je za prejeta donacijska sredstva zahvalila direktorica javnega zavoda Socio iz Celja, Suzi Kvas. »Prepričana sem, da bo vse, ki so v tej akciji sodelovali grela tudi misel na plemenito dejanje in ne samo objem toplega šala«, pa so bile njene besede zahvale ob prevzemu donacije.
WWW.DUSMARJE.SI
Z leve: Nena Horvat, vodja marketinga Citycentra Celje, Suzi Kvas, direktorica JZ Socio Celje in Darja Lesjak, center managerka Citycentra Celje
Na sliki: Suzi Kvas, direktorica JZ Socio Celje in Darja Lesjak, center managerka Citycentra Celje

Citycenter Celje – upravlja SES Spar European Shopping Centers

Citycenter Celje, ki ga upravlja podjetje SES Spar European Shopping Centers, ponuja več kot 90 trgovin, gostinskih lokalov in različnih storitev. Na več kot 31.000 kvadratnih metrih prodajnih površin lahko najdemo prepoznavne blagovne znamke, kot so Interspar, Müller, Humanic, Zara, H&M, Sportina, Hervis in mnoge druge. 1.696 brezplačnih parkirnih mest, otroški svet Džungla, gratis izposoja otroških vozičkov in invalidskih vozičkov ter gratis elektro polnilna postaja za e-vozila tvorijo celovito ponudbo Citycentra Celje.

Spar European Shopping Centers, s sedežem v Salzburgu, v sklopu svojih storitev ponuja znanja s področja projektnega razvoja, oddajanja prodajnih površin, gradbenega managementa ter upravljanja nakupovalnih središč v osrednji, južni in vzhodni Evropi. Trenutno pa ima v svojem portfelju okoli 30 nakupovalnih središč. SES je član skupine SPAR Austria.  Dodatne informacije: www.city-center.si in www.ses-european.com.

Citycenter Celje je prejel naslednje mednarodne nagrade:
  • finalist v mednarodnem izboru SOLAL award l. 2017

Dodatne informacije in pojasnila

Nena Horvat, vodja marketinga v Citycentru Celje
T: 03 425 12 57
M: 031 301 099
E: nena.horvat@city-center.si


Snežana Delakorda, odnosi z javnostmi - PRIMA komunikacije
M: 041 661 178
E: snezana@prima-komunikacije.si