Vzdrževalna dela v garažni hiši - Citycenter

Vzdrževalna dela v garažni hiši

16. 8. 2018

Obnova uvoznega in izvoznega polža v garažni hiši Citycentra Celje za večjo varnost

V času vzdrževalni del v uvoznem in izvoznem polžu v garažno hišo Citycentra Celje prosijo obiskovalce za potrpežljivost.
V času vzdrževalni del v uvoznem in izvoznem polžu v garažno hišo Citycentra Celje prosijo obiskovalce za potrpežljivost.
V Citycentrovi garažni hiši trenutno potekajo vzdrževalna dela na uvoznem in izvoznem polžu. Zaradi del bo v mesecu avgustu za obiskovalce možen dostop v pritlično, prvo in drugo etažo garažne hiše. Delovišče je primerno označeno, zaprto s trakovi in signalizacijo. Prometni režim dodatno urejajo redarji.
»Citycenter Celje letno obišče več kot pet milijonov ljudi. Večina jih pride z avtomobilom. Sanacije obeh polžev v garažni hiši smo se lotili z namenom, da povečamo varnost. Tla uvoznega in izvoznega polža bodo po opravljenih vzdrževalnih delih zagotavljala boljši in še varnejši oprijem avtomobilskih platišč, kar je še posebej pomembno v zimskem obdobju. Vse obiskovalce Citycentra Celje vljudno prosimo za potrpežljivost v času prenove ter da z razumevanjem upoštevajo navodila redarjev,« je pojasnila center managerka Darja Lesjak.

Najsodobnejšo garažno hišo na Celjskem so pred dvemi leti tehnološko posodobili, ko so uvedli sistem svetlobne signalizacije nad parkirnimi mesti in uvedli enosmerni prometni tok za enostavnejše, bolj tekoče in varno parkiranje.

Citycenter Celje – upravlja SES Spar European Shopping Centers

Citycenter Celje, ki ga upravlja podjetje SES Spar European Shopping Centers, ponuja več kot 90 trgovin, gostinskih lokalov in različnih storitev. Na več kot 31.000 kvadratnih metrih prodajnih površin lahko najdemo prepoznavne blagovne znamke, kot so Interspar, Müller, Humanic, Zara, H&M, Sportina, Hervis in mnoge druge. 1.696 brezplačnih parkirnih mest, otroški svet Džungla, gratis izposoja otroških vozičkov in invalidskih vozičkov ter gratis elektro polnilna postaja za e-vozila tvorijo celovito ponudbo Citycentra Celje.

Spar European Shopping Centers, s sedežem v Salzburgu, v sklopu svojih storitev ponuja znanja s področja projektnega razvoja, oddajanja prodajnih površin, gradbenega managementa ter upravljanja nakupovalnih središč v osrednji, južni in vzhodni Evropi. Trenutno pa ima v svojem portfelju okoli 30 nakupovalnih središč. SES je član skupine SPAR Austria.  Dodatne informacije: www.city-center.si in www.ses-european.com.

Citycenter Celje je prejel naslednje mednarodne nagrade:
  • finalist v mednarodnem izboru SOLAL award l. 2017

Dodatne informacije in pojasnila

Nena Horvat, vodja marketinga v Citycentru Celje
T: 03 425 12 57
M: 031 301 099
E: nena.horvat@city-center.si


Snežana Delakorda, odnosi z javnostmi - PRIMA komunikacije
M: 041 661 178
E: snezana@prima-komunikacije.si