Najbolj »adrenalinska« razstava doslej v celjskem Citycentru - Citycenter

Najbolj »adrenalinska« razstava doslej v celjskem Citycentru

5. 7. 2018
Celjsko nakupovalno središče CITYCENTER kot razstavni prostor najboljših pustolovskih in akcijskih športnih fotografij na svetu spreminja vrhunsko nakupovalno okolje v unikatno vizualno doživetje.
Vse do 14. julija gosti nakupovalno središče Citycenter Celje 55 fotografij finalistov izjemnega fotografskega natečaja Red Bull Illume Image Quest 2016. 

Obiskovalci si lahko zares atraktivne fotografije ogledajo v posebnih digitalnih pametnih okvirjih, z ločljivostjo kar 4K. Na ogled so postavljene najboljše pustolovske in akcijske športne fotografije na svetu, ki so del turneje razstav European Indoor Exhibit Tour.  

Vsekakor gre za razstavo, ki s svojo enkratnostjo prepriča tudi največje poznavalce fotografske umetnosti.

Citycenter Celje – upravlja SES Spar European Shopping Centers

Citycenter Celje, ki ga upravlja podjetje SES Spar European Shopping Centers, ponuja več kot 90 trgovin, gostinskih lokalov in različnih storitev. Na več kot 31.000 kvadratnih metrih prodajnih površin lahko najdemo prepoznavne blagovne znamke, kot so Interspar, Müller, Humanic, Zara, H&M, Sportina, Hervis in mnoge druge. 1.696 brezplačnih parkirnih mest, otroški svet Džungla, gratis izposoja otroških vozičkov in invalidskih vozičkov ter gratis elektro polnilna postaja za e-vozila tvorijo celovito ponudbo Citycentra Celje.

Spar European Shopping Centers, s sedežem v Salzburgu, v sklopu svojih storitev ponuja znanja s področja projektnega razvoja, oddajanja prodajnih površin, gradbenega managementa ter upravljanja nakupovalnih središč v osrednji, južni in vzhodni Evropi. Trenutno pa ima v svojem portfelju okoli 30 nakupovalnih središč. SES je član skupine SPAR Austria.  Dodatne informacije: www.city-center.si in www.ses-european.com.

Citycenter Celje je prejel naslednje mednarodne nagrade:
  • finalist v mednarodnem izboru SOLAL award l. 2017

Dodatne informacije in pojasnila

Nena Horvat, vodja marketinga v Citycentru Celje
T: 03 425 12 57
M: 031 301 099
E: nena.horvat@city-center.si


Snežana Delakorda, odnosi z javnostmi - PRIMA komunikacije
M: 041 661 178
E: snezana@prima-komunikacije.si