Septembra bo v Citycentru Celje svoja vrata odprla nova prodajalna Reserved - Citycenter

Septembra bo v Citycentru Celje svoja vrata odprla nova prodajalna Reserved

3. 7. 2018

V Citycentru Celje bodo v september zakorakali v družbi novega shop-partnerja. LPP, hitro rastoče in družbeno odgovorno družinsko podjetje, ustanovljeno leta 1991 na Poljskem v Gdansku, kjer ima svoj sedež še danes, prihaja v Slovenijo. Njihova prodajalna Reserved bo našla svoje mesto v pritličju Citycentra Celje, kjer bo s površino več kot 1700 m2 zasedla mesto nekdanje Modiane. LPP prepoznamo pod blagovnimi znamkami Reserved, Mohito, House, Cropp in Sinsay. Danes svoja oblačila ponujajo v več kot 20 državah v Evropi, Aziji in Afriki.  V Sloveniji načrtujejo nadaljnjo širitev verige trgovin. 
Nova prodajalna Reserved bo v Citycentru Celje na 1.700 m2 ponujala kolekcije za ženske, moške, mladino in otroke po dostopnih cenah.  Z vstopom na slovenski trg je podjetje LPP prisotno v 20 državah v Evropi, Aziji in Afriki. Podjetje posluje od leta 1991 in zaposluje 25.000 ljudi.  »Širitev v Slovenijo je bila že dlje časa v našem načrtu. Prepoznavnost blagovne znamke krepimo z otvoritvami prodajalen na najboljših lokacijah v večjih mestih. Celje je tretje največje mesto v Sloveniji, Citycenter pa ima najboljše mesto v regiji. Za nas je to odlično izhodišče za nadaljnjo širitev blagovne znamke v državi,« je pojasnila strategijo širitve Ivana Marjanović, vodja službe za širitev in lizing za JV Evropo v LPP. 

Citycenter Celje – upravlja SES Spar European Shopping Centers

Citycenter Celje, ki ga upravlja podjetje SES Spar European Shopping Centers, ponuja več kot 90 trgovin, gostinskih lokalov in različnih storitev. Na več kot 31.000 kvadratnih metrih prodajnih površin lahko najdemo prepoznavne blagovne znamke, kot so Interspar, Müller, Humanic, Zara, H&M, Sportina, Hervis in mnoge druge. 1.696 brezplačnih parkirnih mest, otroški svet Džungla, gratis izposoja otroških vozičkov in invalidskih vozičkov ter gratis elektro polnilna postaja za e-vozila tvorijo celovito ponudbo Citycentra Celje.

Spar European Shopping Centers, s sedežem v Salzburgu, v sklopu svojih storitev ponuja znanja s področja projektnega razvoja, oddajanja prodajnih površin, gradbenega managementa ter upravljanja nakupovalnih središč v osrednji, južni in vzhodni Evropi. Trenutno pa ima v svojem portfelju okoli 30 nakupovalnih središč. SES je član skupine SPAR Austria.  Dodatne informacije: www.city-center.si in www.ses-european.com.

Citycenter Celje je prejel naslednje mednarodne nagrade:
  • finalist v mednarodnem izboru SOLAL award l. 2017

LPP

LPP je eden od najbolj dinamično in hitro rastočih podjetij za oblačila v srednji in vzhodni Evropi. Podjetje uspešno deluje na zahtevnem trgu oblačil na Poljskem in v tujini že več kot 25 let. LPP upravlja s petimi blagovnimi znamkami: Reserved, Cropp, House, Mohi-to in Sinsay in ima verigo  preko 1700 poslovalnic s skupno površino en milijon kvadratnih metrov ter spletnimi trgovinami v 11 evropskih državah. Skupaj zaposlujejo 25 tisoč ljudi na Poljskem, v Evropi, Aziji in Afriki. Podjetje LPP je uvrščeno na Varšavsko borzo, indeks WIG20 in je del prestižnega MSCI poljskega indeksa. Dodatne informacije: www.lppsa.com.