Citycenter Celje na široko odprl vrata pomladi - Citycenter

Citycenter Celje na široko odprl vrata pomladi

1. 3. 2017

Že šesto leto zapored so v Citycentru Celje osrednji prireditveni prostor in nekatere nakupovalne ulice odeli v pomladno rastlinje in svojim obiskovalcem ponudili prvo spogledovanje s prebujajočo naravo.

Lanske Japonske vrtove je letos nasledila t.i. Kreativna pomlad, ki nudi poleg sprehoda med cvetočimi gredicami tudi obisk hortikulturnih delavnic s svetovanjem. Seveda pa že sama ureditev, ki je plod znanja Vrtnarstva Botanika iz Petrovč in iskrivih idej mladih dijakov in študentov Šole za hortikulturo in vizualne umetnosti Celje, marsikoga navdihne z idejo, kako urediti domačo zelenico. Ustvarjalci so svojo kreativnost pokazali z zanimivo ponovno rabo izdelkov in materialov. Tako so denimo v star škorenj in ponošene kavbojke zasadili rože, iz gum naredili igralo ter iz stare sedežne garniture izdelali atraktivno cvetlično korito.

Na prvo srečanje s cvetočo pomladjo in sprehod med dišečimi gredicami v celjskem Citycentru vabijo vsak dan do 23. februarja. Na njihovi domači spletni in FB strani pa so objavljene tudi teme in termini zelo zanimivih predavanj in svetovanj.

Dodatne informacije in pojasnila:

Nena Horvat, vodja marketinga v Citycentru Celje, t: 03 425 12 57, m: 031 301 099
e-pošta: nena.horvat@city-center.si  

Snežana Delakorda, odnosi z javnostmi PRIMA komunikacije, gsm: 041 661 178
e-pošta: snezana@prima-komunikacije.si