Citycentrovi ambasadorji dobrote prvi uresničili želje otrok iz rejniških družin - Citycenter

Citycentrovi ambasadorji dobrote prvi uresničili želje otrok iz rejniških družin

30. 11. 2016

(Celje, 28. november 2016) – Ob izteku leta poteka v Citycentru Celje že osmo leto zapored posebna dobrodelna akcija, v katero so vključeni vsi otroci iz rejniških družin, ki živijo na območju 8. Centrov za socialno delo celjske regije. Novoletne pozornosti bo letos tako deležno 170 otrok, v vseh osmih letih pa že več kot 1.300. Minulo soboto so se ob začetku letošnje akcije obdaritve otrok iz rejniških družin v Citycentru zbrali t.i. ambasadorji dobrote in tako opozorili na to edinstveno humanitarno akcijo v Sloveniji.

Vabilu Citycentra Celje so se odzvali župani in podžupani občin, kjer imajo sedeže posamezni Centri za socialno delo. Svojo naklonjenost tovrstnim akcijam so z velikim veseljem izkazali tudi  ugledni predstavniki gospodarstva: Franjo Bobinac, predsednik uprave Gorenja, Marjan Mačkošek, glavni direktor Štore Steel in aktualni predsednik Gospodarske zbornice Slovenije ter Sebastijan Roudi, direktor energetske družbe ECE. Gostiteljema, Darji Lesjak, center managerki in Boštjanu Brantuši, direktorju SES Slovenija se je pridružil tudi popularni radijski voditelj, pevec in igralec Klemen Bunderla, ki se je Celjanom najbolj vtisnil v spomin kot Friderik II., v muzikalu Veronika Deseniška.


 

Na sliki: Franjo Bobinac (Gorenje), Darja Lesjak (Citycenter Celje), Klemen Bunderla, Marjan Mačkošek (Štore Steel)

Na sliki: Miran Gorinšek (župan občine Slovenske Konjice), Boštjan Brantuša (SES), Robert Čehovin (podžupan občina Žalec)

Na sliki: Klemen Bunderla in Nena Horvat (Citycenter Celje)