Z dotikom do številnih informacij o nakupovalnem središču - Citycenter

Z dotikom do številnih informacij o nakupovalnem središču

12. 8. 2016

Celje, 12. avgust 2016 - V celjskem Citycentru so aktivirali pet informacijskih točk, ki delujejo po najsodobnejšem principu. Gre za velike, samostoječe displeje na dotik, ki z enostavno uporabo ponudijo obiskovalcem številne informacije o nakupovalnem središču.

Poleg izrisa želene prodajalne se uporabniku prikaže tudi pot do nje. Novi Citycentrovi zemljevidi pomagajo obiskovalcem poiskati tudi vse ostale prostore, od informacijske pisarne do sanitarij – tudi tistih za invalide. 
V pritličju Citycentra je tako moč poiskati pomoč na štirih novih displejih, eden pa je na voljo tudi v prvem nadstropju. Ker je njihova uporaba podobna uporabi pametnih telefonov, je Darja Lesjak, center managerka prepričana, da bo obiskovalcem obisk Citycentra odslej še prijaznejši in prijetnejši.

»Pametni« zaslon na dotik je elektronski sistem, ki odslej obiskovalcem poleg zemljevida ponuja tudi druge koristne informacije (na fotografiji Darja Lesjak, center managerka).

Barvni zaslon na dotik z visoko ločljivostjo omogoča uporabniku hiter in enostaven dostop do različnih informacij o nakupovalnem središču. Njegovo uporabnost sta preizkusili tudi Darja Lesjak, center managerka in Nena Horvat, vodja marketinga.

Nena Horvat, vodja marketinga v Citycentru Celje
T: 03 425 12 57
M: 031 301 099
E: nena.horvat@city-center.si

Snežana Delakorda, odnosi z javnostmi PRIMA komunikacije
G:: 041 661 178
E: snezana@prima-komunikacije.si