Noč polna popustov v Citycentru Celje - Citycenter

Noč polna popustov v Citycentru Celje

29. 4. 2016

Zdaj že tradicionalno spomladansko nočno nakupovanje

Celje , 25. april 2016 – Spomladansko nočno nakupovanje do polnoči je pretekli petek privabilo v celjski Citycenter številne obiskovalce. Po besedah center managerke, Darje Lesjak, pripravljajo nočno nakupovanje dvakrat na leto, saj beležijo dober odziv obiskovalcev. Tudi tokrat so bile nakupovalne ulice Citycentra med 20. in 24. uro polne – številne ugodnosti, posebna »vrata sreče«, z možnostjo vračila vrednosti nakupa, zabavno vzdušje z DJem pa dodatni razlogi za obisk centra in zabaven petkov večer mnogih obiskovalcev iz celjske regije in širše.

»Opažamo, da številni kupci zdaj že načrtujejo nočne nakupe, ki so postali pri nas tradicionalni. Nakupi so ugodnejši in marsikdo opravi »sezonski« nakup oblačil in obutve, pa tudi kozmetičnih izdelkov ali izdelkov za dom. Da je nakupovalna vročica lahko tudi zabavna, pa so potrdili številni, ki združili koristno z dobro družbo in vzdušjem v centru,« je opisala petkovo dogajanje direktorica centra in dodala: »kot velika ljubiteljica mode sem tudi sama preverila, kako so se ob prihajajočem poletju pripravili naši shop-partnerji. Izbira aktualnih kolekcij je res pestra. Mnoge pa smo nenazadnje tudi razveselili, saj smo srečnežem z darilnimi Desetaki povrnili nakup in jih skupno nagradili s 1500 evri.«

Rokomataš RK Celje Pivovarna Laško, Blaž Blagotinšek z dekletom, se vsakič udeleži Nočnega nakupovanja, saj sicer nima časa za šoping.
Kar 31 srečnežem so "vrata sreče" povrnila stroške nakupa. Skupaj so podelili 1500 evrov Desetakov.
Janko, z Radia Antena Štajerska, je v vlogi "nočnega" DJ-ja odlično zabaval obiskovalcev.
Dodatne informacije in pojasnila:

Nena Horvat, vodja marketinga v Citycentru Celje
T: 03 425 12 57
M: 031 301 099
E: nena.horvat@city-center.si

Snežana Delakorda, odnosi z javnostmi PRIMA komunikacije
G:: 041 661 178
E: snezana@prima-komunikacije.si