Citycenter Celje in Zavod Celeia podarila mladim nepozabno zabavo ob zaključku šolskega leta - Citycenter

Citycenter Celje in Zavod Celeia podarila mladim nepozabno zabavo ob zaključku šolskega leta

Celje, 5. 6. 2015

Koncert finalistov »Cityband 2015« in skupine Mi2.

Spodbuda za neuveljavljene glasbene skupine

Že peto leto zapored je nakupovalno središče Citycenter Celje povabilo neuveljavljene glasbene skupine k natečaju »CITYBAND« in organiziralo veliki koncert ob koncu šolskega leta. V petih letih se je prijavilo kar 73 neuveljavljenih skupin iz regije in širše. Danes sta se zmagovalca letošnjega natečaja »CITYBAND 2015«, skupini  Club27 in Z3RO Z3RO, predstavila na velikem koncertu v središču Knežjega mesta, in sicer na Krekovem trg. Za nepozabno zabavo ob zaključku šolskega leta pa je nenazadnje poskrbela tudi skupina MI2.

Veliki koncert ob zaključku šolskega leta je celjski Citycenter tudi letos pripravil v sodelovanju z Zavodom Celeia Celje. Poleg glavnih nastopajočih, skupine MI2, sta se predstavila tudi zmagovalca Citycentrovega tradicionalnega glasbenega natečaja za neuveljavljene glasbene skupine »Cityband 2015«, skupini Z3RO Z3RO in Club27. Za popestritev programa pa so poskrbeli z nagradno igro in energičnim nastopom plesalcev Plesnega vala Celje.

Skupina Club27 iz Ljubljane si je prislužila nagrado strokovne  komisije v sestavi: Tone Kregar – MI2, Rok Drobež – Carpe Diem band in Boštjan Brantuša – direktor SES Slovenija, in sicer nastop na velikem koncertu Cityband in dva snemalna dneva v profesionalnem glasbenem studiu. Z3RO Z3RO iz Celja, zmagovalci po mnenju občinstva, pa so, poleg nastopa na velikem odru, prejeli tudi darilne bone Desetak Citycentra Celje v višini 500 EUR. Nagradi je podelila Darja Lesjak, center managerka Citycentra Celje, ki je povedala: »Mladi, neuveljavljeni skupini sta dokazali, da se v njih skriva veliko glasbenega potenciala. Verjamemo, da lahko naziv Cityband  doprinese k njihovi prepoznavnosti in je spodbuda za nadaljnje glasbeno ustvarjanje. Mesto Celje pa zmore odlično zabavo tudi sredi belega dne.«

Zmagovalec strokovne žirije je skupina Club27.
Zmagovalec "občinstva" je skupina z3ro z3ro.
Dodatne informacije in pojasnila:

Nena Horvat, vodja marketinga v Citycentru Celje
T: 03 425 12 57
M: 031 301 099
E: nena.horvat@city-center.si

Snežana Delakorda, odnosi z javnostmi PRIMA komunikacije
G:: 041 661 178
E: snezana@prima-komunikacije.si