Otvoritev novih prodajaln v prenovljenem delu Citycentra Celje - Citycenter

Otvoritev novih prodajaln v prenovljenem delu Citycentra Celje

Celje, 6. 11. 2014

Dobrodošlica Rossi Sportu in CCC Shoes & Bags

V prenovljenem vzhodnem delu celjskega Citycentra sta danes obiskovalcem svoja vrata odprli prodajalni CCC Shoes & bags in Rossi Sport, ki sta pripravili posebne otvoritvene popuste. Ostali shop-partnerji (Telekom, Baby center, ComShop, lekarna, nova gostinska ponudba …) bodo ponudbo Citycentra popestrili še do konca novembra.

Poljski ‘‘mogotec‘‘ za čevlje – CCC je novost ne samo v Citycentru, temveč tudi na Celjskem. Je vodilen na poljskem trgu in ima v Vzhodni Evropi več kot 700 prodajaln. V Sloveniji je to njihova peta prodajalna. Z žensko, moško in otroško kolekcijo čevljev in torbic ponujajo bogat izbor najzanimivejših svetovnih modnih trendov po izjemno ugodnih cenah. Celotna kolekcija nastaja pod okriljem lastne kreatorske ekipe. Izdelava usnjene obutve poteka v tovarni na Poljskem, kjer proizvedejo dnevno do 5.000 parov. Tako imajo stranke na voljo veliko izbiro modne obutve, ki jo lahko najdejo samo v CCC prodajalnah.

Pod Citycentrovo streho pa bo odslej tudi prodajalna Rossi Sport, specializirana trgovina za športna oblačila, obutev in športno opremo, ki je Celjanom dobro znana. Privlačna notranjost in pestra ponudba športne trgovine bo prav gotovo pritegnila marsikaterega obiskovalca.

Ob otvoritvi prodajaln je Darja Lesjak, center managerka, novim trgovskim partnerjem izrekla dobrodošlico in jima zaželela vse najboljše.

Nena Horvat, vodja marketinga, Jasna in Robert Karlatec, lastnika Rossi Sport-a, Darja Lesjak,center managerka, Armin Wenger, SESov inženir
Nena Horvat, vodja marketinga, Gerald Hans Zimmermann, direktor CCC, Darja Lesjak, centermanagerka, Tina Blazinšek, vodja prodaje, Armin Wenger, SESov inženir, AleksandraDević, poslovodkinja CCC, Boštjan Brantuša, SESov country manager
Dodatne informacije in pojasnila:

Nena Horvat, vodja marketinga v Citycentru Celje
T: 03 425 12 57
M: 031 301 099
E: nena.horvat@city-center.si

Snežana Delakorda, odnosi z javnostmi PRIMA komunikacije
G:: 041 661 178
E: snezana@prima-komunikacije.si

Teden, poln popustov
x