Citycenter Celje in obiskovalci skupaj pomagali pri nakupu šolskih potrebščin - Citycenter

Citycenter Celje in obiskovalci skupaj pomagali pri nakupu šolskih potrebščin

Celje, 5. 9. 2014

Z zbranimi sredstvi humanitarnega sklada »Citycentrovo srce« pomagali dvema družinama

Odkar je celjski Citycenter ustanovil svoj humanitarni sklad Citycentrovo srce, ob posebnih priložnostih pomagajo pomoči najbolj potrebnim posameznikom ali družinam na Celjskem. Ena takšnih priložnosti je tudi pričetek novega šolskega leta. Tokrat sta sredstva prejeli dve enostarševski družini s šoloobveznimi otroki.

Citycenter Celje je ob pričetku novega šolskega leta z zbranimi sredstvi v humanitarnem skladu »Citycentrovo srce« in ob strokovni pomoči celjskega Centra za socialno delo priskočil na pomoč dvema družinama. »Izbrali smo enostarševski družini, kjer sta materi samohranilki s po dvema otrokoma še zdravstveno ogroženi in jima vsaka donacija pomeni premostitev izjemno težkega materialnega položaja«, je o tokratnih prejemnikih donacijskih sredstev povedal strokovni sodelavec CSD Celje, Andrej Palir.

Ob predaji zbranih sredstev pa je vodja marketinga celjskega Citycentra, Nena Horvat, poudarila, da bodo z zbiranjem sredstev nadaljevali tudi v prihodnje, saj je žal v naši družbi vse več ljudi, ki so potrebni pomoči. Ob tej priložnosti se je zahvalila tudi vsem obiskovalcem, ki pridno pomagajo polniti njihovo »Citycentrovo srce«

Dodatne informacije in pojasnila:

Nena Horvat, vodja marketinga v Citycentru Celje
T: 03 425 12 57
M: 031 301 099
E: nena.horvat@city-center.si

Snežana Delakorda, odnosi z javnostmi PRIMA komunikacije
G:: 041 661 178
E: snezana@prima-komunikacije.si

Teden, poln popustov
x