Citycenter Celje širi svojo ponudbo - Citycenter

Citycenter Celje širi svojo ponudbo

Celje, 29. 7. 2014

Investicija, vredna 5 milijonov evrov, prinaša novo podobo, dopolnjeno ponudbo in nova delovna mesta.

V začetku avgusta bodo v celjskem Citycentru pričeli s prenovo nakupovalnega središča, ki bo trajala tri mesece. Obstoječim prodajalnam se bodo pridružile nove vsebine, nekaj obstoječih pa bo povečalo površino. Investicijska vrednost znaša 5 milijonov evrov. Otvoritev preurejenega dela in dopolnjene ponudbe je predvidena v začetku novembra. 

V Citycentru Celje bodo 4. avgusta 2014 pričeli s prenovo nakupovalnega središča na vzhodnem delu (pri Big bangu), ki bo kupcem prinesla dodatno ponudbo izdelkov in storitev ter osveženo podobo nekaterih obstoječih prodajaln. »Center bo nemoteno deloval ves čas prenove. Poskrbeli bomo, da gradbena dela naših obiskovalcev ne bodo ovirala. To smo nenazadnje dokazali tudi ob naši največji razširitvi pred 8 leti,« je pojasnila Darja Lesjak, center managerka. Ponudbi prodajaln in lokalov se bodo med drugim pridružili Rossi Sport, Celjske lekarne, Telekom Slovenije in CCC (Shoes and bags). Prodajno površino bosta povečali prodajalni Mass in Baby center, Direndaj pa se je že preselil v prvo nadstropje. 

»V celjskem Citycentru bomo z dodatno ponudbo priznanih blagovnih znamk in sodobnih storitev ponovno dokazali, da sledimo trendom v trgovski dejavnosti in smo največje ter najsodobnejše nakupovalno središče v regiji,« je povedal Boštjan Brantuša, country manager SES-ovih nakupovalnih središč v Sloveniji. Lesjakova še dodaja: »Otvoritev preurejenega dela je predvidena 6. novembra, ko se bo po 5 milijonov evrov vredni investiciji največje in najbolj priljubljeno nakupovalno središče v širši celjski regiji pokazalo v novi podobi. Veseli smo, da prinaša tudi nova delovna mesta.«
Dodatne informacije in pojasnila:

Nena Horvat, vodja marketinga v Citycentru Celje
T: 03 425 12 57
M: 031 301 099
E: nena.horvat@city-center.si

Snežana Delakorda, odnosi z javnostmi PRIMA komunikacije
G:: 041 661 178
E: snezana@prima-komunikacije.si