Tudi v Citycentru Celje zbirajo humanitarno pomoč - Citycenter

Tudi v Citycentru Celje zbirajo humanitarno pomoč

Celje, 21. 5. 2014

Dobrodelna stojnica za prebivalce Doboja

V sodelovanju z Zavodom Nasmejani sončki iz Celja in humanitarnim društvom Vesele nogice poteka v celjskem Citycentru humanitarna akcija zbiranja pomoči v poplavah prizadetim prebivalcem iz Doboja.

Vse več ljudi je v teh dneh pripravljeno pomagato prizadetim prebivalcem na poplavljenih območjih v Srbiji, Bosni in Hercegovini in na Hrvaškem. V društvih Vesele nogice, Nasmejani sončki in srbskem kulturnem društvu Desanka Maksimović iz Celja so zato pristopili k organiziranemu zbiranju konzervirane hrane, vode, plenic, gumijastih škornjev, dežnih oblačil, dek in zložljivih postelj. Navedeno blago je moč oddati na stojnici v pritličju Citycentra, pred blagajnami Interspara. Tako zbrano pomoč  bodo v povezavi z  Rdečim  križem Celje poslali Rdečemu križu Doboj, kjer so razmere med bolj kritičnimi v tem delu Balkana.

V celjskem Citycentru so prepričani, da se bo odzvalo veliko število njihovih obiskovalcev in s tem dokazalo veliko mero solidarnosti do ljudi, ki so jih prizadele katastrofalne poplave.
Dodatne informacije in pojasnila:

Nena Horvat, vodja marketinga v Citycentru Celje
T: 03 425 12 57
M: 031 301 099
E: nena.horvat@city-center.si

Snežana Delakorda, odnosi z javnostmi PRIMA komunikacije
G:: 041 661 178
E: snezana@prima-komunikacije.si

Osvojite Desetake
x