Na kolesu vedno več otrok in družin - Citycenter

Na kolesu vedno več otrok in družin

Celje, 26. 5. 2014

Na kolo se je letos podalo 500 kolesarjev

Kolesarsko druženje, NA KOLO 2014, so v nedeljo, 25. maja, že devetič zapored, v sodelovanju z agencijo Prima komunikacije, pripravile občine Celje, Vojnik, Slovenske Konjice, Šentjur, Štore in Žalec. Iz šestih občin se je po sedmih različno dolgih trasah peljalo 500 kolesarjev in kolesark, s skupnim ciljem pred Citycentrom Celje. Letos so zabeležili odlično udeležbo najmlajših kolesarjev. 120 otrok se je odpravilo na 15-kilometrsko »junior« traso.

»Med kolesarji je bilo letos največ družin. Najbolj pa smo veseli najmlajših udeležencev, ki so letos prekolesarili kar 15 km otroške oz. »junior« trase. Veselimo se kolesarskega druženja prihodnje leto, ko bomo zabeležili jubilejno deseto leto te tradicionalne majske prireditve,« je o nedeljskem kolesarjenju povedala organizatorica, Snežana Delakorda. Na skupnem cilju, ki je tradicionalno na parkirišču celjskega Citycentra, so se otroci preizkusili na kolesarskem poligonu in imeli možnost spoznati mlade hokejiste Hokejskega kluba Celje, ki so se skupinsko podali na junior traso.

Namen kolesarskega druženja je aktivno preživljanje prostega časa, spoznavanje okolice in spodbujanje zdravega načina življenja. Deveto kolesarsko druženje, NA KOLO 2014, so podprle številne organizacije in ustanove celjske regije, kot generalni pokrovitelj pa je projekt finančno podprl Citycenter Celje. Darja Lesjak, center managerka, ugotavlja: »V Citycentru Celje smo veseli dobrega odziva udeležencev in da lahko sodelujemo z lokalno skupnostjo ter tako prispevamo k bolj kakovostnemu življenju.«

Dodatne informacije in pojasnila:

Nena Horvat, vodja marketinga v Citycentru Celje
T: 03 425 12 57
M: 031 301 099
E: nena.horvat@city-center.si

Snežana Delakorda, odnosi z javnostmi PRIMA komunikacije
G:: 041 661 178
E: snezana@prima-komunikacije.si

Osvojite Desetake
x