Citycenter se je odločil, da bo pomagal ločiti - Citycenter

Citycenter se je odločil, da bo pomagal ločiti

Celje, 7. 4. 2014

Skupaj z družbo ZEOS bodo pred celjskim Citycentrom predstavili E-transformerja

Prihodnjo soboto, 12. aprila, bo pred celjskim nakupovalnim središčem na ogled multimedijsko vozilo E- transformer. Ta dan pa bo možno dostaviti vso odpadno električno in elektronsko opremo ter baterije. Akcija poteka v sodelovanju z družbo ZEOS.

»Ni debate, v Gorenje Surovino dajte aparate!«  je ena od akcij, ki jih vodi družba ZEOS. Gre za ozaveščanje o pomembnosti pravilnega  ravnanja z odpadno električno in elektronsko opremo (OEEO) ter odpadnimi baterijami (OPBA).  Pristop je izjemno atraktiven in dovršen, zato so v Citycentru takoj ponudili roko sodelovanja. Tako bo  v soboto, 12. aprila, od 8. do 19. ure na zunanjem parkirišču postavljeno mogočno multimedijsko vozilo E-transformer. V njem je prava potujoča razstava – na ogled so sestavni deli velikih in malih gospodinjskih aparatov, mobilnih telefonov … 

Dogodek pa ne bo samo izobraževalno-promocijskega značaja, ampak bo moč tega dne na ta prostor dostaviti vso odpadno električno in  elektronsko opremo ter baterije, kar vse v teh dneh že zbirajo po številnih šolah celjske regije. S prenesenimi odpadnimi materialom ne bodo samo pomagali »svoji« šoli k lepi nagradi, ampak si bodo skupine in posamezniki priborili tudi »vstopnico« za ogled mogočnega E-transformerja, doživeli  prav posebno čarovniško presenečenje, za 15 kg e-odpadkov ali za najmanj 15 odpadnih baterij pa še posebno nagrado.

Z omenjenim dogodkom bodo  v Citycentru Celje skušali med obiskovalci dvigniti raven zavesti do ravnaja z E-odpadki,  saj lahko le s pravilnim ravnajem obvarovarujemo naše okolje pred njihovimi negativnimi vplivi.

E-transformer v akciji
E-transformer v akciji
Notranjost E-transformerja
Notranjost E-transformerja
Dodatne informacije in pojasnila:

Nena Horvat, vodja marketinga v Citycentru Celje
T: 03 425 12 57
M: 031 301 099
E: nena.horvat@city-center.si

Snežana Delakorda, odnosi z javnostmi PRIMA komunikacije
G:: 041 661 178
E: snezana@prima-komunikacije.si

Osvojite Desetake
x