8. rojstni dan Citycentra Celje v stilu modnega terminala - Citycenter

8. rojstni dan Citycentra Celje v stilu modnega terminala

Celje, 13. 3. 2014

Največji modni dogodek v Sloveniji

Najbolj priljubljeno in obiskano nakupovalno središče Citycenter Celje bo ob svojem 8. rojstnem dnevu pripravilo kar sedem modnih dogodkov, ki se bodo zvrstili od 19. do 21. marca 2014. Na modni pisti, ki bo letos v znamenju letališkega terminala, bodo pristale prav vse blagovne znamke, ki domujejo v Citycentru, številne pa se uvrščajo v sam vrh svetovne mode. Ob prihajajočem praznovanju ne bo manjkala tudi nagradna igra za vse obiskovalce tega največjega nakupovalnega središča na celjskem.

Praznovanje bo še toliko prijetnejše, saj beležijo v zadnjem letu dobre poslovne rezultate. 5 milijonov kupcev je ustvarilo 100 milijonov eurov prometa, kar ohranja celjski Citycenter na lanskem nivoju. Uspešen poslovni izid je odraz zastopanosti vrhunskih svetovnih in domačih blagovnih znamk, ki zagotavljajo Citycentru Celje nesporno vodilno vlogo v regiji na področju modnih trendov in najsodobnejših rešitev v trgovinski dejavnosti. Pod streho Citycentra Celje so tako v zadnjem letu prišle nekatere nove blagovne znamke, med njimi naj omenimo: Carpiso, Shano, Zlatarno Celje, Pepe Jeans, Relax in 1001 dar. »Samo premišljen nabor blagovnih znamk, strateško planiranje in aktivno sodelovanje z vsemi shop partnerji, so zagotovilo za tako ugodne rezultate,« je poudarila Darja Lesjak, center manager, in dodala, da vsega tega ne bi bilo brez celotne ekipe sodelavcev in stalnega vlaganja v infrastrukturo objekta.

"Z veseljem ugotavljam, da vsa slovenska SESova nakupovalna središča: Citypark Ljubljana, Europark Maribor, Center Interspar Vič in nenazadanje Citycenter Celje uspešno poslujejo in zasedajo prva mesta v panogi. Zaupam celjski ekipi, ki odlično dela že vrsto let, in se veselim prihajajočega praznovanja,« je ob tej priložnosti izjavil Boštjan Brantuša, country manager SES-ovih nakupovalnih središč.

Tokratno praznovanje rojstnega dne Citycentra Celje bo v celoti obarvano modno, saj se bo v prihodnjem tednu zvrstilo kar 7 modnih revij. Zato lahko rečemo, da bomo v Celju priča največjemu modnemu dogajanju v Sloveniji. Že v sredo bodo lahko modni terminal obiskali srečni nagrajenci, sicer poslušalci Radia Antena Štajerska, na ti. »predpremieri«. Praznovanje bo doseglo svoj vrhunec v četrtek zvečer, 20. marca, ko bo velika VIP modna revija – »Fashion terminal«, z udeležbo 17 vrhunskih slovenskih manekenk in manekenov in nastopom svetovno priznanega plesalca in koreografa Anžeta Škrubeja z njegovo plesno skupino Maestro. Obiskovalci Citycentra pa se bodo lahko mode naužili v petek in soboto, ko se bosta vsakič zvrstili revija za odrasle in revija za otroke, na kateri se bo predstavilo kar 90 »minikenov«. Predstavljene bodo najnovejše modne kolekcije vseh Citycentrovih shop partnerjev za letošnjo pomlad in poletje, tako za ženske in moške kot za otroke.

Snežana Delakorda, Darja Lesjak, Boštjan Brantuša in Nena Horvat
Snežana Delakorda, Darja Lesjak, Boštjan Brantuša in Nena Horvat
Snežana Delakorda, Darja Lesjak, Boštjan Brantuša in Nena Horvat
Snežana Delakorda, Darja Lesjak, Boštjan Brantuša in Nena Horvat

Vse do vključno 22. marca pa že poteka nagradna igra. Kupone v obliki »letalskih vozovnic« je moč dobiti v vseh Citycentrovih trgovinah in lokalih ter njihovi informacijski pisarni. Oblika kupona pa ni naključno izbrana, saj vso praznovanje poteka pod skupnim imenom »Fashion terminal«. Dobitnik glavne nagrade bo prejel dve letalski vozovnici za polet v Pariz, svetovno prestolnico mode. Poleg te, resnično atraktivne glavne nagrade, se bodo srečni izžrebanci lahko razveselili še seta potovalnih kovčkov in 8 x darilnih bonov »Desetak« v vrednosti 80 €.

Vse informacije o prazničnem dogajanju in ponudbi lahko obiskovalci dobijo tudi na spletni strani in Facebook strani.

Dodatne informacije in pojasnila:

Nena Horvat, vodja marketinga v Citycentru Celje
T: 03 425 12 57
M: 031 301 099
E: nena.horvat@city-center.si

Snežana Delakorda, odnosi z javnostmi PRIMA komunikacije
G:: 041 661 178
E: snezana@prima-komunikacije.si

www.city-center.si/si/info
x