VIP modni terminal navdušil Celjane - Citycenter

VIP modni terminal navdušil Celjane

Celje, 21. 3. 2014

Paket modnih zapovedi za pomlad in poletje prispel v Citycenter Celje

S sinočnjo modno revijo »VIP Fashion terminal«, ki je v največje celjsko nakupovalno središče privabila veliko število povabljenih obiskovalcev, je Citycenter ponovno dokazal, da je center mode na slovenskem.

Ob 8. rojstnem dnevu so v Citycentru Celje pripravili nepozaben modno – plesni spektakel. Na glamurozni pisti »Fashion terminala« so modne trende poleg vrhunskih slovenskih manekenk in manekenov predstavili tudi plesalci skupine Maestro v koreografiji Anžeta Škrubeta. Letošnja pomlad in poletje prinašata svež paket barvitih in razigranih modnih oblačil.

Ob koncu modne revije je zbrane goste poleg gostiteljice center managerke, Darje Lesjak, in country managerja SESovih centrov, Boštjana Brantuše, nagovoril tudi Christoph Andexlinger, vodilni center manager vseh SESovih centrov. Ob tej priložnosti je čestital upravi celjskega Citycentra in hkrati pohvalil njihove napore za ohranjanje vodilnega položaja med slovenskimi nakupovalnimi središči.

Letošnje praznovanje rojstnega dne Citycentra Celje je tako v celoti obarvano modno, saj se bo v tem tednu zvrstilo kar 7 modnih revij. Obiskovalci Citycentra se bodo lahko mode naužili še v petek in soboto, ko se bosta vsakič zvrstili revija za odrasle in revija za otroke, na kateri se bo predstavilo kar 90 »minikenov«. Predstavljene bodo najnovejše modne kolekcije Citycentrovih shop partnerjev za letošnjo pomlad in poletje, tako za ženske in moške kot za otroke.
PETEK, 21. MAREC
17.30 OTROŠKI MODNI TERMINAL
19.19 TERMINAL 1
21.21 TERMINAL 2
SOBOTA, 22. MAREC
10.30 OTROŠKI MODNI TERMINAL
21.30 FASHION TERMINAL za vse, ki prinesejo izpolnjen spodnji kupon na informacije do vključno 23. 3.
Prisrčno vabljeni v svet mode!
Dodatne informacije in pojasnila:

Nena Horvat, vodja marketinga v Citycentru Celje
T: 03 425 12 57
M: 031 301 099
E: nena.horvat@city-center.si

Snežana Delakorda, odnosi z javnostmi PRIMA komunikacije
G:: 041 661 178
E: snezana@prima-komunikacije.si

www.city-center.si/si/info
x