Svet lesa na obisku v Celjskem Citycentru - Citycenter

Svet lesa na obisku v Celjskem Citycentru

Celje, 27. 1. 2014

Otroci bodo gradili in ustvarjali hišice za zapuščene kužke

V Citycentru Celje bodo lahko otroci v svetu lesa, do 31. januarja 2014, ustvarjali in se igrali, najbolj spretni pa gradili hišice in postelje za zapuščene kužke, ki jih bodo nato podarili zavetišču za živali Zonzani v Dramljah.

V svetu lesa bodo mali mojstri lahko ustvarjali iz lesa, raziskovali njegove značilnosti, se igrali, najbolj spretni pa gradili hišice in postelje za zapuščene kužke.

Vsak dan v tednu, do 31. januarja 2014, bodo mentorji skupaj z otroki izdelali hišico, ali posteljico za zapuščene kužke, ki bivajo v njihovem začasnem bivališču ZONZANI v Dramljah. Skupaj s predstavniki zavetišča bodo izbrali 7 kužkov, za katere se bo ustvarjalo. Prijavilo se je že nekaj šolskih skupin – razredov, ki bodo obiskali delavnice v dopoldanskem času. Najbolj spretni otroci bodo tako skupaj z mentorjem skušali vsak dan narediti eno hišico ali ležišče za kužka v naravni velikosti, ki jih bodo na koncu podarili omenjenemu zavetišču za živali.

Zaključna prireditev s podelitvijo donacije, in na kateri se nam bo s posebnim nastopom pridružila tudi Amadea Colja s psičko Bora, bo v petek, 31. januarja 2014, ob 17. uri. 

Dodatne informacije in pojasnila:

Nena Horvat, vodja marketinga v Citycentru Celje
T: 03 425 12 57
M: 031 301 099
E: nena.horvat@city-center.si

Snežana Delakorda, odnosi z javnostmi PRIMA komunikacije
G:: 041 661 178
E: snezana@prima-komunikacije.si

www.city-center.si/si/info
x