Poskrbljeno je za vse - Citycenter

Show menu

Poskrbljeno je za vse

Parkiranje
Garažna hiša je zgrajena v petih nadstropjih po modernih evropskih standardih - je prostorna, s široko prehodnimi dovozi. S 49.200 m2 in 1.600 parkirnimi mesti je največja garažna hiša na Celjskem.

Odlikuje jo tehnološko podprt parkirni sistem, ki omogoča enostavnejše in bolj učinkovito parkiranje, promet v parkirni hiši s kar 1600 brezplačnimi parkirnimi mesti pa je bolj tekoč in varen. Glavne pridobitve so: sistem signalizacije nad parkirnimi prostori, enosmerni prometni tok ter spremenjeni uvozi in izvozi. Med prenovo garažne hiše so z ustreznim usmerjanjem poskrbeli za nemoten obisk in parkiranje. 

Dostop do parkirne hiše je varen, vožnja v njej pa enostavna in pregledna zaradi številnih smerokazov in usmerjevalcev. Dostop na višje nivoje parkirne hiše poteka po t.i. "polžu", ki se je izkazal za izredno varnega in preprostega za vožnjo.

Pred vhodom v parkirno hišo je tudi prenovljen bencinski servis, ki vam ponuja različne storitve, prav tako pa lahko vaše jeklene konjičke očedite v avtomatski avtopralnici.

Poleg parkirne hiše je na voljo še 116 zunanjih parkirišč.

Iz parkirne hiše do centra vodijo številna dvigala in tekoče stopnice, poskrbeli pa smo tudi za vrsto ukrepov, s katerimi želimo preprečiti nastajanje zastojev.
Dan Odpiralni čas
ponedeljek - sobota 8:00 - 21:00
nedelja 9:00 - 15:00
KolesCE
Pred Citycentrom so na voljo javna kolesa. 

Uporaba sistema je preprosta:
najprej se morate registrirati v sistem, to lahko opravite prek spleta, aplikacije ali na enem od naših prodajnih mest (Potovalna agencija Nomago Celje). 

Potem pa samo izberete kolo in že lahko odkolesarite!
BIKES NOMAGO
Polnilna postaja

Električna polnilna postaja

Elektro Celje, d.d. zagotavlja brezplačno napajanje

Citycenter Celje, družba Elektro Celje, d.d.
 in Društvo za električna vozila Slovenije, smo v petek, 1. julija 2011 odprli prvo Citycentrovo polnilno postajo za električna vozila. Citycenter Celje in Elektro Celje, d.d. sta v partnerskem sodelovanju postavila električno polnilno postajo in skupaj naredila prvi korak k zeleni, bolj ekološko osveščeni prihodnosti. To je tudi prva polnilna postaja v nakupovalnih središčih v Sloveniji. Po uradnem delu sta Citycenter Celje in Hervis v uporabo predala kolo na električni pogon znani celjski plesalki in balerini Mojci Majcen.

Citycenter Celje želi s polnilno postajo za električna vozila pravočasno poskrbeti za vse številčnejše uporabnike teh najbolj ekološko nespornih prevoznih sredstev, ki jih bo v prihodnosti vse več. Polnjene na Citycentrovi napajalni postaji bo v času obratovanja nakupovalnega središča za vse uporabnike brezplačno.
PODROBNEJŠE INFORMACIJE
Banka
Poskrbite za finance kar med nakupovanjem! Obiščite poslovalnico Abanke (blagovna znamka Nove KBM) za urejanje tekočih zadev, izbiro plačilne kartice, kreditiranje ali katero koli od ostalih bančnih storitev.

Za pogovor in svetovanje so vam vedno na voljo prijazni bančni svetovalci.

Vabljeni!
ABANKA V CITYCENTRU
Izposoja invalidskega vozička

V Citycentru se trudimo zagotoviti čim boljšo nakupovalno izkušnjo za prav vsakega obiskovalca. Vsem, ki se po nakupovalnem centru težje premikate, so na voljo invalidski vozički, s katerimi se lahko varno in udobno odpravite po nakupih.


Izposoja invalidskega vozička je brezplačna.
Za izposojo vozička se oglasite na Informacijah v osrednjem prostoru nakupovalnega centra. Tukaj se vpišete na seznam in predložite kavcijo v višini 10 EUR, katero vam ob zaključku uporabe vozička vrnemo.

Prva pomoč
Če potrebujete pomoč ali opazite poškodovanca, nemudoma pokličite na pomoč oz. javite nesrečo na info točko (v pritličju) ali pa se obrnite na našo varnostno službo.

sobi za nudenje prve pomoči, ki se nahaja v pritličju pri toaletah, je na voljo poseben kovček prve pomoči. Kovček vsebuje vse osnovne pripomočke za nudenje prve pomoči in lahko bistveno pripomore k hitrejši in učinkovitejši prvi pomoči. Namenjen je zdravstvenemu osebju, ki je usposobljeno za oskrbo poškodovanca in nudenje prve pomoči. Prav tako imamo v Citycentru DEFIBRILATOR (AED), s katerim lahko v primeru nenadnega zastoja srca reši marsikatero življenje! Defribilator najdete pri info točki. Uporaba je varna in enostavna, uporablja ga pa lahko prav vsak. Več o napravi si lahko preberite na spletni strani AED baza Slovenije.
 

Dvigala za slepe in slabovidne

Naša dvigala so posodobljena in opremljena s posebnimi zvočnimi pripomočki. Naprava z oddajanjem signalov sporoča slepim in slabovidnim osebam, v katerem nivoju se nahajajo in kakšne barve je ta nivo. Vsekakor gre za tehnološko posodobitev, ki bo slabovidnim v veliki meri olajšala obiske, Citycenter Celje pa se je s tem uvrstil na sam vrh uporabnikom prijaznih nakupovalnih središč na celjskem.

Invalidom prijazno

Pri nas si je možno sposoditi tudi invalidski voziček, ki ga najdete PRI INFO TOČKI.
Čistilnica

So vaša oblačila potrebna temeljitega čiščenja? Vas skrbi, kako se spopasti z madežem na oblačilu iz občutljivega materiala? V čistilnici Gala Šik bodo profesionalno poskrbeli in oskrbeli vaša oblačila. 


Poleg kemičnega čiščenja, pranja in likanja lahko izbirate tudi med različnimi šiviljskimi popravili kot je krajšanje ali ožanje oblačil.


Prav na istem mestu pa lahko rešite tudi vse težave s ključi, saj vam nudijo izdelavo ključev, prodajo cilindričnih vložkov in obešank, graviranje, fotokopiranje ter ostale storitve.

GALA ŠIK V CITYCENTRU
Za otroke

Otroški sedeži na toaletah

Posedite vaše najmlajše v priročen in varen sedež ter hitro opravite na toaleti brez odvečnih skrbi. 

V ženskih toaletah smo namestili priročne zložljive otroške sedeže, v katere lahko varno namestite male škratke med obiskom toalete. Najdete jih tako v zgornjih kot spodnjih ženskih toaletnih prostorih. Poiščite posebno nalepko na vratih, ki označuje toaleto s posebnim otroškim sedežem, in izkoristite udobje, ki vam ga to malo otroško gnezdece prinaša.

ZLOŽLJIVI OTROŠKI SEDEŽI

Baby taxi

Z namenom lažjega in prijetnejšega nakupovanja so v nakupovalnem središču Citycenter Celje na voljo vozički za najmlajše, ki so jih poimenovali »baby taxi«.

Nova prevozna sredstva, ki bodo marsikateremu staršu in otroku olajšala sprehod po nakupovalnih ulicah, dobijo obiskovalci na info točki Citycentra v pritličju.

Sponzor: Baby Center

Garderobne omare

Premalo rok, da bi lahko nosili vse vrečke vaših nakupov? Morda želite le odložiti dežnik, plašč ali manjši kos osebne prtljage za bolj udobno nakupovanje? V Citycentru so vam na voljo priročne garderobne omarice, kamor lahko shranite svoje osebne predmete in se neovirano podate v nove nakupe.

Nič več do informacij po ključ. Nov, elektronski sistem omogoča, da sami izberete 4-mestno PIN kodo in zaklenete svojo omarico. 

Garderobne omare so na voljo pri vhodu Gardenia in vhodu Interspar.

NAVODILA ZA UPORABO OMARIC
Varnost
Za varovanje nakupovalnega središča Citycenter Celje in vaše nemoteno nakupovanje skrbi podjetje Prosignal d.o.o. 

Prijazno osebje vam priskoči na pomoč kadar boste v težavah ali pri izgubi vaših osebnih stvari, poškodbi avtomobila ali podobnih neprijetnostih, na katere lahko naletite med nakupovanjem pri nas. 

Oglasite se na info točki in z veseljem vam bomo pomagali.
PROSIGNAL D.O.O.
Fotoavtomat, Printbox kiosk in Citycentrova polnilnica

Vse na enem mestu - pri tekočih stopnicah nasproti Gardenie

DIGITALNI FOTOAVTOMAT

Digitalni fotoavtomat omogoča fotografiranje za vse dokumente ali samo za zabavo. Kakovostno in hitro!

Kontakt:
David Petrina Actal d.o.o.
T: +386 (0)51 344 728
W: www.fotoavtomati.si

PRINTBOX KIOSK - NATISNI ALI SKENIRAJ SAM

V Citycentru Celje je na voljo Printbox kiosk. Gre za samopostrežno napravo, na kateri lahko natisnete ali skenirate svoje dokumente v 4 korakih in v zgolj nekaj minutah. Svoje dokumente naložite v uporabniški račun ali pa tiskate dokumente neposredno z USB ključka. Kredite za tiskanje lahko kupite z gotovino na sami napravi ali s kreditno kartico na njihovi spletni strani. Več informacij o delovanju in uporabi Printbox naprave si lahko ogledate na spletni strani sl.printbox.net. V kolikor pri sami uporabi naprave potrebujete dodatno pomoč, se lahko obrnete na njihov center za pomoč uporabnikom na 080 820 000 ali info@printbox.net (vsak delovnik od 7:00 do 20:00). 

CITYCENTROVA POLNILNICA

Brezplačno napolnite svoj mobilni telefon ali tablico.
Otroški park Džungla
Otroški park Džungla je pravi naslov, kjer lahko vaš otrok z nami praznuje rojstni dan, se popelje v svet pravljic, obogati svoj besedni zaklad v bralnem kotičku ali pa se pozabava ob risanju otroških pobarvank.

Obiščite nas v pravi džungli, ki se nahaja v 2. nadstropju nakupovalnega središča.

Kontakt:
T: 03 425 12 54
E: vesna.dolenc@city-center.si
OTROŠKI PARK DŽUNGLA

INFO TOČKA

Pokličite, pištite ali pa se oglasite na na naši Info točki, kjer boste dobili vse potrebne informacije.

Lokacija

Med čokoladnico Dobnik in trgovino s.Oliver, v neposredni bližini osrednjega prostora.

Kontakt

T: 03 425 12 50
@: info@city-center.si
www.city-center.si/si/info
x