ODPRTO - Poskrbljeno je za vse

Show menu

Poskrbljeno je za vse

Parkiranje
Garažna hiša je zgrajena v petih nadstropjih po modernih evropskih standardih - je prostorna, s široko prehodnimi dovozi. S 49.200 m2 in 1.600 parkirnimi mesti je največja garažna hiša na Celjskem.

Odlikuje jo tehnološko podprt parkirni sistem, ki omogoča enostavnejše in bolj učinkovito parkiranje, promet v parkirni hiši s kar 1600 brezplačnimi parkirnimi mesti pa je bolj tekoč in varen. Glavne pridobitve so: sistem signalizacije nad parkirnimi prostori, enosmerni prometni tok ter spremenjeni uvozi in izvozi. Med prenovo garažne hiše so z ustreznim usmerjanjem poskrbeli za nemoten obisk in parkiranje. 

Dostop do parkirne hiše je varen, vožnja v njej pa enostavna in pregledna zaradi številnih smerokazov in usmerjevalcev. Dostop na višje nivoje parkirne hiše poteka po t.i. "polžu", ki se je izkazal za izredno varnega in preprostega za vožnjo.

Pred vhodom v parkirno hišo je tudi prenovljen bencinski servis, ki vam ponuja različne storitve, prav tako pa lahko vaše jeklene konjičke očedite v avtomatski avtopralnici.

Poleg parkirne hiše je na voljo še 116 zunanjih parkirišč.

Iz parkirne hiše do centra vodijo številna dvigala in tekoče stopnice, poskrbeli pa smo tudi za vrsto ukrepov, s katerimi želimo preprečiti nastajanje zastojev.
KolesCE
Pred Citycentrom so na voljo javna kolesa. 

Uporaba sistema je preprosta:
najprej se morate registrirati v sistem, to lahko opravite prek spleta, aplikacije ali na enem od naših prodajnih mest (Potovalna agencija Nomago Celje). 

Potem pa samo izberete kolo in že lahko odkolesarite!
BIKES NOMAGO
Polnilna postaja

Električna polnilna postaja

Lokacija: 1. nadstropje garažne hiše

V Citycentru Celje smo v sodelovanju z »GREMO NA ELEKTRIKO« (sistem Elektra Ljubljana) v 1. nadstropju garažne hiše postavili nove, sodobne polnilne postaje za električna vozila.

Vabljeni vsi uporabniki električnih prevoznih sredstev. Poskrbite za svoje električno vozilo v času obratovanja nakupovalnega središča enostavno in brez skrbi – med nakupovanjem, obiskom kavarne ali restavracije v Citycentru Celje.

Več o aplikaciji za uporabo električnih polnilnic – aplikacija.
WWW.GREMONAELEKTRIKO.SI
Izposoja invalidskega vozička

V Citycentru se trudimo zagotoviti čim boljšo nakupovalno izkušnjo za prav vsakega obiskovalca. Vsem, ki se po nakupovalnem centru težje premikate, so na voljo invalidski vozički, s katerimi se lahko varno in udobno odpravite po nakupih.


Izposoja invalidskega vozička je brezplačna.
Za izposojo vozička se oglasite na Info točki v osrednjem prostoru nakupovalnega centra. Tukaj se vpišete na seznam in predložite kavcijo v višini 10 EUR, katero vam ob zaključku uporabe vozička vrnemo.

Prva pomoč
Če potrebujete pomoč ali opazite poškodovanca, nemudoma pokličite na pomoč oz. javite nesrečo na info točko (v pritličju) ali pa se obrnite na našo varnostno službo.

sobi za nudenje prve pomoči, ki se nahaja v pritličju pri toaletah, je na voljo poseben kovček prve pomoči. Kovček vsebuje vse osnovne pripomočke za nudenje prve pomoči in lahko bistveno pripomore k hitrejši in učinkovitejši prvi pomoči. Namenjen je zdravstvenemu osebju, ki je usposobljeno za oskrbo poškodovanca in nudenje prve pomoči. Prav tako imamo v Citycentru DEFIBRILATOR (AED), s katerim lahko v primeru nenadnega zastoja srca reši marsikatero življenje! Defribilator najdete pri info točki. Uporaba je varna in enostavna, uporablja ga pa lahko prav vsak. Več o napravi si lahko preberite na spletni strani AED baza Slovenije.
 

Dvigala za slepe in slabovidne

Naša dvigala so posodobljena in opremljena s posebnimi zvočnimi pripomočki. Naprava z oddajanjem signalov sporoča slepim in slabovidnim osebam, v katerem nivoju se nahajajo in kakšne barve je ta nivo. Vsekakor gre za tehnološko posodobitev, ki bo slabovidnim v veliki meri olajšala obiske, Citycenter Celje pa se je s tem uvrstil na sam vrh uporabnikom prijaznih nakupovalnih središč na celjskem.

Invalidom prijazno

Pri nas si je možno sposoditi tudi invalidski voziček, ki ga najdete PRI INFO TOČKI.
Za otroke

Otroški sedeži na toaletah

Posedite vaše najmlajše v priročen in varen sedež ter hitro opravite na toaleti brez odvečnih skrbi. 

V ženskih toaletah smo namestili priročne zložljive otroške sedeže, v katere lahko varno namestite male škratke med obiskom toalete. Najdete jih tako v zgornjih kot spodnjih ženskih toaletnih prostorih. Poiščite posebno nalepko na vratih, ki označuje toaleto s posebnim otroškim sedežem, in izkoristite udobje, ki vam ga to malo otroško gnezdece prinaša.

ZLOŽLJIVI OTROŠKI SEDEŽI

Baby taxi

Z namenom lažjega in prijetnejšega nakupovanja so v nakupovalnem središču Citycenter Celje na voljo vozički za najmlajše, ki so jih poimenovali »baby taxi«.

Nova prevozna sredstva, ki bodo marsikateremu staršu in otroku olajšala sprehod po nakupovalnih ulicah, dobijo obiskovalci na info točki Citycentra v pritličju.

Sponzor: Baby Center

Garderobne omare

Premalo rok, da bi lahko nosili vse vrečke vaših nakupov? Morda želite le odložiti dežnik, plašč ali manjši kos osebne prtljage za bolj udobno nakupovanje? V Citycentru so vam na voljo priročne garderobne omarice, kamor lahko shranite svoje osebne predmete in se neovirano podate v nove nakupe.

Nič več do Info točke po ključ. Nov, elektronski sistem omogoča, da sami izberete 4-mestno PIN kodo in zaklenete svojo omarico. 

Garderobne omare so na voljo pri vhodu Gardenia in vhodu Interspar.

NAVODILA ZA UPORABO OMARIC
Varnost
Za varovanje nakupovalnega središča Citycenter Celje in vaše nemoteno nakupovanje skrbi podjetje Prosignal d.o.o. 

Prijazno osebje vam priskoči na pomoč kadar boste v težavah ali pri izgubi vaših osebnih stvari, poškodbi avtomobila ali podobnih neprijetnostih, na katere lahko naletite med nakupovanjem pri nas. 

Oglasite se na info točki in z veseljem vam bomo pomagali.
PROSIGNAL D.O.O.
Fotoavtomat, Printbox kiosk in Citycentrova polnilnica

Vse na enem mestu - pri tekočih stopnicah nasproti Gardenie

DIGITALNI FOTOAVTOMAT

Digitalni fotoavtomat omogoča fotografiranje za vse dokumente ali samo za zabavo. Kakovostno in hitro!

Kontakt:
David Petrina Actal d.o.o.
T: +386 (0)51 344 728
W: www.fotoavtomati.si

PRINTBOX KIOSK - NATISNI ALI SKENIRAJ SAM

V Citycentru Celje je na voljo Printbox kiosk. Gre za samopostrežno napravo, na kateri lahko natisnete ali skenirate svoje dokumente v 4 korakih in v zgolj nekaj minutah. Svoje dokumente naložite v uporabniški račun ali pa tiskate dokumente neposredno z USB ključka. Kredite za tiskanje lahko kupite z gotovino na sami napravi ali s kreditno kartico na njihovi spletni strani. Več informacij o delovanju in uporabi Printbox naprave si lahko ogledate na spletni strani sl.printbox.net. V kolikor pri sami uporabi naprave potrebujete dodatno pomoč, se lahko obrnete na njihov center za pomoč uporabnikom na 080 820 000 ali info@printbox.net (vsak delovnik od 7:00 do 20:00). 

CITYCENTROVA POLNILNICA

Brezplačno napolnite svoj mobilni telefon ali tablico.
Otroški park Džungla
V otroškem parku Džungla skrbimo za zagotavljanje visokih higienskih in previdnostnih ukrepov, tako so za najmlajše in njihove skrbnike pripravili tudi mini bonton o ustreznem ravnanju za čim bolj brezskrbno doživetje v Džungli.

Obiščite nas v pravi džungli, ki se nahaja v 2. nadstropju nakupovalnega središča.

Kontakt:
T: 03 425 12 54
E: vesna.dolenc@city-center.si
OTROŠKI PARK DŽUNGLA
INFO TOČKA
Pokličite, pištite ali pa se oglasite na na naši Info točki, kjer boste dobili vse potrebne informacije.

Lokacija

Med čokoladnico Dobnik in trgovino s.Oliver, v neposredni bližini osrednjega prostora.

Kontakt

T: 03 425 12 50
@: info@city-center.si