ODPRTO - BREZPLAČNO HITRO TESTIRANJE

BREZPLAČNO HITRO TESTIRANJE

24. 6. 2021

Hitri testi v pritličju garažne hiše, pri izvoznem polžu (izvoz Petrol)

V Citycentru Celje bo od četrtka, 24. junija, dalje na voljo brezplačno hitro testiranje na covid-19. Predhodna registracija ni potrebna. Vsi obiskovalci največjega nakupovalnega središča na Celjskem boste tako lahko od ponedeljka do sobote med 9.00 in 20.00 opravili hitri antigenski test in si tako brez skrbi privoščili kavo ali kosilo tudi v notranjosti gostinskih lokalov. Ustni rezultat prejmete približno v 15. minutah, v obliki sms sporočila pa v roku dveh ur. 

Lahko dostopna točka za nezahtevno hitro testiranje

Brezplačno testiranje poteka vsak dan, od ponedeljka do sobote, med 9. in 20. uro v pritličju garažne hiše, pri izvoznem polžu (izvoz Petrol).

Ustni rezultat prejmete približno v 15. minutah, v obliki sms sporočila pa v roku dveh ur. Testirajo se lahko samo osebe brez simptomov, ki so v Sloveniji zdravstveno zavarovane ter imajo pri sebi veljavno zdravstveno izkaznico in osebni dokument.

Brezplačno tiskano potrdilo v slovenskem in angleškem jeziku prejmete na točki testiranja. Pogoj za izdajo je veljavna zdravstvena kartica, s katero ste se identificirali.

Brez skrbi v gostinski lokal na kavo in kosilo

Z negativnim hitrim testom boste lahko posedeli na kavi ali kosilu tudi v notranjosti gostinskih lokalov in se tako skrili pred poletno vročino. Prav tako pa je nova in lahko dostopna točka za brezplačno hitro testiranje pomembna pridobitev za zaposlene v dejavnostih, v katerih je potrebno tedensko hitro testiranje, saj bodo do rezultatov lahko prišli na povsem preprost način vse od ponedeljka do sobote. Tako si boste s hitrim testom, opravljenim v Citycentru Celje, v počitniških dneh lahko brez skrbi privoščili tudi ohladitev na bazenu in se sproščeno odpravili čez mejo.

Kontaktni podatki


Testiranje izvaja pooblaščeni koncesionar: GroMed otorinolaringologija d.o.o., Aljaževa ulica 6a, 2310 Slovenska Bistrica.
Davčna številka: 24985252
Matična številka: 3844943000