ODPRTO - DELOVNI ČASI ODPRTIH PRODAJALN V CITYCENTRU CELJE

DELOVNI ČASI ODPRTIH PRODAJALN V CITYCENTRU CELJE

23. 10. 2020

NAKUPOVALNO SREDIŠČE CITYCENTER CELJE OSTAJA ODPRTO, OBRATOVALO BO V OMEJENEM OBSEGU IN S PRILAGOJENIM DELOVNIM ČASOM.

V skladu z veljavnimi ukrepi vlade za zajezitev in obvladovanje epidemije covid-19 smo prilagodili poslovalne čase odprtih prodajaln – nekateri trgovci pa poslujejo tudi po principu »za s seboj« (ang. »to go«) in »klikni &prevzemi« (ang. »click&collect). 

OB NEDELJAH JE CITYCENTER ZAPRT (skladno s spremembo odloka vlade in objave v uradnem listu št. 139).


O odpiralnih časih vas bomo sproti obveščali. Spremljajte nas.
SPREMLJAJTE AKTUALNI DELOVNI ČAS

Z novim prilagojenim obratovalnim delavnikom so se SES-ova nakupovalna središča odrekla ekonomskemu interesu v dobrobit skrbi za zdravje njihovih obiskovalcev. Spoštujejo in poslujejo skladno z novimi vladnimi ukrepi za omejevanje širjenja novega koronavirusa. Od jutri bo namreč med 21. in 6. uro prepovedano gibanje na prostem.

Še vedno pa v vseh SES-ovih nakupovalnih središčih na prvo mesto postavljajo varnost in zagotavljanje ukrepov za varovanje zdravja obiskovalcev in vseh zaposlenih. Ves čas skrbijo za visoke higienske standarde, tako glede rednega razkuževanja vseh stičnih točk, nošenja mask kot tudi varnostne razdalje. Prav tako varnostna služba ves čas spremlja, ali ljudje nosijo maske, vzdržujejo varnostno razdaljo in spremljajo število obiskovalcev v nakupovalnem središču.