Izšel je nov magazin - Citycenter

Izšel je nov magazin

16. 9. 2020

Najlepše življenje - zdaj!

V CELJU ŽIVI IN USTVARJA VELIKO IZJEMNIH POSAMEZNIKOV. POTOVANJA, POMOČ RANLJIVIM SKUPINAM, LJUBEZEN DO GLEDALIŠČA. VSE TO IN ŠE VEČ POOSEBLJA NAŠA TOKRATNA SOGOVORNICA V INTERVJUJU, MAG. TINA KOSI, UPRAVNICA IN UMETNIŠKA VODJA SLOVENSKEGA LJUDSKEGA GLEDALIŠČA CELJE, KI LETOS PRAZNUJE 70-LETNICO PROFESIONALNEGA DELOVANJA.

„Gora kliče,“ je nekoč rekel Luis Trenker, italijanski alpinist in filmski igralec. Pohodništvo je po nekaterih podatkih najbolj priljubljena prostočasna dejavnost Slovencev. Slovenske gore letno obišče med 1,4 in 1,6 milijona ljudi, po podatkih raziskave, ki so jo pred nekaj leti izvedli na Fakulteti za šport, pa se kar 300 do 400 tisoč Slovencev redno ukvarja s pohodništvom in planinarjenjem. Če spadate mednje tudi vi, vam v nadaljevanju ponujamo nekaj namigov za izbor pohodniške opreme, s katero bo vaš korak varen in udoben.

Jesen. Letni čas, ki poleg živih barv, sveč, prijetnih odej in toplega čaja pomeni v prenesenem pomenu tudi vrnitev domov. Vrnitev k sebi, k tišini, notranjemu miru. Priložnost, da se spet malo zbližamo, še posebej in najprej s sabo. Psiholog Erich Fromm je nekoč dejal: »Znati slišati sebe je predpogoj, da lahko poslušamo druge. Biti doma sam s seboj je nujni pogoj, da se lahko navežemo na druge. “

Dogodki v svetu kažejo, da smo ljudje že dolgo in žal vse bolj oddaljeni od tega, kar v življenju resnično šteje. Večino časa uporabljamo samo svoj um, v veliki meri pa smo izklopili svoje srce in intuicijo. Vsak dan se ukvarjamo z večanjem lastnih pričakovanj ali izpolnjevanjem pričakovanj drugih - za vsako ceno. Fiksirani smo na svoje zunanje zaznavanje, delamo vse, da se prilagodimo idealom in morda tudi zavidamo drugim zaradi njihovega domnevno popolnega življenja.

Večkrat slišim stavek: “Imam premalo časa zase, za stvari, v katerih uživam ...” Dovolimo si biti zopet navdušeni nad svojim življenjem. Delajmo stvari, ki nas bogatijo in navdušujejo. Bodimo razigrani, kdaj pa kdaj nagajivi. Zakaj pa ne? Želim si dva tedna zlate jeseni, dva tedna belega božiča, preostanek leta pa 26 stopinj.

Vsak dan predstavlja pravi trenutek, da izberemo svojo osebno pravo pot. Ne izgubljajte časa z obžalovanjem, da ste zamudili to ali ono, in si ne odrekajte možnosti, da bi v življenju izkusili zadovoljstvo in srečo. Dragi moji, zaslužite si svoje najboljše in najlepše življenje - ZDAJ!

Vse najboljše!
Darja Lesjak, center manager
INTERAKTIVNI MAGAZINPRIJAVITE SE NA MODNI IZZIV

Opozorilo s strani Rossi Sport

Drage stranke, 

pri izdaji novega CC magazina, je prišlo do manjše napake na strani 34…pri ženskem modelu sta ceni rdeče NIKE majice in NIKE hlač zamenjani (končna cena majice je 17,49 € in hlač 34,99 €).  

Za razumevanje se vam najlepše zahvaljujemo! Vaš Rossi Sport 
Osvojite Desetake
x