Izšel je nov magazin - Citycenter

Izšel je nov magazin

24. 6. 2020

Tokratni magazin Citycentra Celje je nekaj posebnega.

Morda za vas na prvi pogled enak, vsebinsko pa posvečen ljudem; zaposlenim v Citycentru Celje, ki so svojo pripadnost, zvestobo predvsem pa srčnost še posebej izkazali v tem posebnem COVID19 času. Naše zaposlene smo povabili, da so bili naši modeli in s tem nenazadnje predstavili blagovne znamke, ki jih tudi vsak dan prodajajo. Da so se pustili s stilsko preobrazbo presenetiti, da so povedali nekaj o sebi v kratkih intervjujih in nenazadnje, da smo skupaj dokazali, da smo Citycenter ljudje. Srčni ljudje, ki v Citycentru preživimo skupaj kar nekaj časa, da smo zvesti zgodbi, ki jo vsak dan predstavljamo našim kupcem, obiskovalcem. Ponosni smo na naših več kot 800 zaposlenih in da smo jim tokrat namenili poseben prostor v magazinu.
INTERAKTIVNI MAGAZINPRIJAVITE SE NA MODNI IZZIV
Kljub spremenjenim okoliščinam nismo pozabili na najpomembnejše dame v življenju vsakega posameznika – na naše mame. Ob materinskem dnevu smo vsem zaposlenim damam v Citycentru Celje podarili vrtnice, s katerimi smo želeli reči: »Hvala, ker ste.« Priznamo, naše srce še posebej ogrejejo odzivi na tovrstne akcije. Tokrat so se oglasili iz Müllerja, od koder so nam sporočili: »Iskreno bi se Vam radi zahvalili, da se spomnite na nas v tako težki situaciji, ki jo vsi skupaj preživljamo. Skupaj smo močni in bomo premagali to situacijo!« In res smo jo. 

TOKRAT SMO NA KRATEK INTERVJU POVABILI ZAPOSLENE V NAŠIH TRGOVINAH IN LOKALIH. BREZ NJIH NI NAS, BREZ VAS NI NJIH IN LE VSI SKUPAJ SMO LAHKO CITYCENTER CELJE. 
VABLJENI K BRANJU