Pogosto zastavljena vprašanja - Citycenter

Pogosto zastavljena vprašanja

18. 5. 2020

KDAJ BODO ODPRTE VSE PRODAJALNE IN GOSTINSKI OBRATI V NAKUPOVALNEM SREDIŠČU CITYCENTER?

V Citycentru so po odloku Vlade RS od ponedeljka, 18. maja 2020 odprte vse prodajalne in gostinski lokali.

KAKŠEN JE ODPIRALNI ČAS CITYCENTRA?

Nakupovalno središče Citycenter je odprt od ponedeljka do petka od 9. do 21. ure in ob sobotah od 8. do 21. ure. Izjeme so:
  1. Megamaket Interspar (pon - sob: 8:00 - 21:00)
  2. Abanka (pon - pet: 9:00 - 18:00 in sob 8:30 - 12:00)
  3. Lekarna (pon - pet: 9:00 - 20:00 in sob 8:00 - 20:00)
Ob nedeljah je Citycenter zaprt. Za čas trajanja odloka o omejitvah ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji, z dne 13. 5. 2020.
ODPIRALNI ČAS

SKOZI KATERE VHODE LAHKO VSTOPAM V NAKUPOVALNO SREDIŠČE CITYCENTER?

Za obiskovalce Citycentra so odprti vsi vhodi v nakupovalni center. Še zmeraj velja odlok, da je vstop mogoč le ob upoštevanju vseh higienskih predpisov.

ALI ŠE VELJAJO HIGIENSKI PREDPISI ZA VSTOP V CITYCENTER?

Ob umirjanju epidemije ostaja ključnega pomena dosledno spoštovanje ukrepov fizičnega distanciranja, higiene rok in kašlja ter izolacija bolnih. 

Pomembno je, da v primeru bolezenskih znakov in simptomov (kot so na primer nahod, slabo počutje, bolečine v mišicah, povišana telesna temperatura, kašelj), ostanemo doma in se po telefonu posvetujemo s svojim izbranim zdravnikom ter upoštevamo njegova navodila.
VEČ O HIGIENSKIH PREDPISIH

ALI JE MOGOČ NAKUP DARILNIH BONOV DESETAK?

Nakup darilnih bonov Desetak je mogoč preko naše spletne strani www.desetak.si ali pošljete povpraševanje na email tatjana.kugler@city-center.si. Darilne bone Desetak do vrednosti 990 €, kupljene v spletni trgovini, vam lahko pošljemo po pošti na izbrani naslov v Sloveniji.
WWW.DESETAK.SI

ALI JE MOGOČE V CITYCENTRU NAROČITI DOSTAVO HRANE NA DOM?

Nakupovalno središče Citycenter te storitve ne ponuja, ponuja jo trgovina Interspar preko svoje spletne strani »Spar Online«.

ALI JE NAKUPOVALNO SREDIŠČE ODPRTO TUDI OB NEDELJAH?

Odlok Vlade Republike Slovenije določa, da so vse trgovine in gostinski lokali ob nedeljah zaprte. Odpiralni čas posameznih poslovalnic najdete na spodnjem linku.
ODPIRALNI ČAS CITYCENTRA

KDAJ SE ODPRE OTROŠKI PARK DŽUNGLA?

Ker je dobro počutje in varnost naših obiskovalcev naša prioriteta, smo se odločili, da bo Otroški park Džungla do nadaljnjega zaprt.  Hvala za razumevanje!

KDAJ SE BODO PONOVNO ODVIJALI VEČJI DOGODKI V CITYCENTRU?

Večji dogodki so do nadaljnjega odpovedani. Smo pa za vaše otroke pripravili otroške pravljice, ki jih lahko spremljate vsak četrtek ob 19. uri in vsako nedeljo ob 11. uri ali pa preko naše spletne strani oz YT kanala Citycenter.