NOVA PONUDBA V CITYCENTRU - Citycenter

NOVA PONUDBA V CITYCENTRU

13. 3. 2019

Galileo

Ekskluzivno za moške! 

Galileo približa svetovne modne trende sodobnemu moškemu. Skrbno izbrani dizajni in kvalitetni materiali moških oblek, suknjičev, srajc, hlač, puloverjev, majic, čevljev, ur, očal, pasov, skratka vsega, kar potrebje moški. Galileo je utelesil poslovnega moškega za 21. stoletje z dozo urbanosti, poudarjene elegance. 

S sprejemanjem trendov modernega, evropskega in svetovnega poslovanja, z neprestanimi izboljšavami kvalitete, dela in delovnega okolja je Galileo danes med vodilnimi trgovinami Adriatik regije v svojem segmentu. 

Bodite drugačni – nosite Galileo.
GALILEO

Kofein park

Ste že okusili najboljšo kavo s piškotki? Ali pa ste ljubitelj čaja? Vabljeni v Kofein park. 

Postregli vam bomo s kavo Kofein, ki je sveže pražena v Sloveniji, domačimi piškoti Kuki (tudi brez laktoze) in nepozabnimi čaji Jazbičaj

Sprehodite se med kakovostnimi produkti, ki so odeti v ekološko embalažo. Idealno za darila, vaše razvajanje ali praznike, tudi za veliko noč. 

Ekipa Kofeina parka ponuja kavne pripomočke in ”special edition” linije, ki bodo popestrili prihajajoč letni čas. Zakorakajte z nami v pomlad in si privoščite pravi energijski oddih.
KOFEIN PARK

BUZZ

Odprli smo novo, najlepšo trgovino BUZZ v Sloveniji! 

BUZZ je destinacija za iskrene ljubitelje superg in sneakers kulture, ki zadovoljuje okuse tudi najzahtevnejših strank. 

Z vsako novo sezono imamo v ponudbi najbolj popularne modele svetovnih znamk Nike, adidas, New Balance, Fila, Converse, New Era, Puma, Reebok. 

BUZZ je postal priljubljeno mesto mladih, ki sledijo dogajanju v sneakers svetu in si želijo biti drugačni, originalni, a vseeno ostajajo zvesti svojemu stilu.
BUZZ