Pletemo rdeče šale za modne jesenske dni in Materinski dom v Celju - Citycenter

Pletemo rdeče šale za modne jesenske dni in Materinski dom v Celju

9. 10. 2018

Dobrodelni projekt ob jesenski modni reviji

Med pripravami na veliko jesensko modno revijo smo se v Citycentru Celje lotili prav posebnega dobrodelnega projekta »Pletemo rdeče šale« za Materinski dom v Celju. Za pletenje dolgih rdečih šalov smo navdušili varovanke iz Doma upokojencev Šmarje pri Jelšah, povabilu so se odzvale tudi Citycentrove sledilke z družabnih omrežij ter naše zaposlene. Vse sodelujoče so prejele komplet za izdelavo šala, ki ga morajo izdelati do 12. oktobra.

Dobrodelna dražba rdečih šalov za Materinski dom v Celju

Kar 30 rdečih šalov iz tople volne bomo predstavili na petih jesenskih modnih revijah, ki bodo potekale v petek, 19., in soboto, 20. oktobra. Vse šale bo možno po sobotni modni reviji tudi prejeti v zameno za prostovoljne prispevke. Vsa zbrana sredstva bomo podvojili in znesek konec oktobra podarili Materinskemu domu v Celju. Podrobnejše informacije o poteku dražbe bomo objavili na Citycentrovi spletni strani in naših družabnih omrežij. Spremljajte nas!
JESENSKA MODNA REVIJA

Z veseljem pletejo rdeče šale tudi gospe iz Doma upokojencev Šmarje pri Jelšah

»V našem Domu upokojencev smo se z veseljem odzvali povabilu pletenja šalov za prihajajočo jesensko modno revijo v Citycentru Celje .Pridne in spretne roke naših stanovalk so urno zavrtele pletilke in ob tem kaj hitro pozabile na starost. Nastajajo že prave pletene mojstrovine, ki bodo v prihajajoči zimi marsikomu blažile zimski hlad,« so navdušeni v DU Šmarje pri Jelšah.
DU ŠMARJE PRI JELŠAH