Premagajte poletno vročino s Citronko - Citycenter

Premagajte poletno vročino s Citronko

12. 7. 2018

Na voljo v trgovinah L’OCCITANE in spletni trgovini www.loccitane.si od 12. julija 2018.

Kaj pa, če bi vse, česar se dotaknete, ostalo zamrznjeno v času? To najbrž ni mogoče, lahko pa koži vdihnete ledeno svežino z L’OCCITANOVIMI negovalnimi izdelki, zasnovanimi na ekološki citronki. Presenetljive teksture vas bodo nemudoma osvežile in navdale z energijo!  

Hladilni gel za prhanje Ledena citronka, 250 ml

Ko se sprehajate po provansalskih poteh, vas spremlja posebna sveža dišava … Citronko že dolgo uporabljajo v zdravilne namene, pravijo pa ji tudi čarobna zel, ker pomaga poživiti telo in duha s svojo svežo limonasto dišavo. Odkrijte trenutek svežine in čarobnosti z L'Occitanovim novim Hladilnim gelom za prhanje Ledena Citronka, ki je obogaten z mentolom in izvlečkom iz ekološke citronke iz Provanse. Kožo očisti in nemudoma osveži. Za intenzivnejši občutek hlajenja ga nanesite na suho kožo, spenite ga z nekaj vode in nato sperite.

Cena (250 ml): 15,30 €  
Cena (70 ml): 5,60 € 

Hladilni gel za telo Ledena citronka, 150 ml

Ko se sprehajate po provansalskih poteh, vas spremlja posebna sveža dišava … Citronko že dolgo uporabljajo v zdravilne namene, pravijo pa ji tudi čarobna zel, ker pomaga poživiti telo in duha s svojo svežo limonasto dišavo. Odkrijte trenutek svežine in čarobnosti z L'Occitanovim novim Hladilnim gelom za telo Ledena Citronka, ki je obogaten z mentolom in izvlečkom iz ekološke citronke iz Provanse. V kožo se hitro vpije in jo nemudoma osveži. Za intenzivnejši občutek hlajenja ga hranite v hladilniku.

Cena: 26,40 €

Osvežilni sladkorni piling za telo Citronka s citrusi, 175 g

Ko se sprehajate po provansalskih poteh, vas spremlja posebna sveža dišava … Citronko že dolgo uporabljajo v zdravilne namene, pravijo pa ji tudi čarobna zel, ker pomaga poživiti telo in duha s svojo svežo limonasto dišavo. Odkrijte trenutek svežine in čarobnosti z L'Occitanovim novim Osvežilnim sladkornim pilingom za telo Citronka s citrusi, ki je obogaten z mentolom in izvlečkom iz ekološke citronke iz Provanse. Piling nežno odstrani odmrle kožne celice ter naredi kožo gladko in svilnato mehko. Njegova senzorična tekstura intenzivno osveži kožo ter jo odišavi z nežno dražestno in poživljajočo dišavo.

Cena: 24,40 €

Vlažilna pena za telo Citronka s citrusi, 150 ml

Ko se sprehajate po provansalskih poteh, vas spremlja posebna sveža dišava … Citronko že dolgo uporabljajo v zdravilne namene, pravijo pa ji tudi čarobna zel, ker pomaga poživiti telo in duha s svojo svežo limonasto dišavo. Odkrijte trenutek svežine in čarobnosti z L'Occitanovo novo Vlažilno peno za telo Citronka s citrusi, ki je obogatena z izvlečkom iz citronke iz Provanse. Kožo osveži in ohrani navlaženo za ves dan, lahka razkošna tekstura pa naredi kožo svilnato mehko ter jo nežno odišavi z dražestno in poživljajočo dišavo.

Cena: 24,40 €
L'Occitane

L'Occitane

Vrhunska francoska kozmetika z naravnimi sestavinami iz Provanse.
Več