But First Shoes - Citycenter

But First Shoes

10. 4. 2018

No. 1 VODNIK PO POTEH MODNIH KORAKOV

Ljubitelji modne obutve boste kmalu dobili svoje najljubše spletno mesto. Stojite pred omaro in se sprašujete kaj obleči ali kako skombinirati kose, ki jih imate v omari? Ali pa želite slediti zadnjim trendom in niste čisto prepričani kako? V takšnih situacijah gotovo kdaj radi poiščete modno inspiracijo na urbanih mestnih ulicah in različnih družbenih medijih svojih najljubših modnih blogerk ter znanih obrazov iz sveta mode.


Dobrodošli na modnem portalu ljubiteljev obutve, ki je s pomočjo izbranih blogerk in strokovnjakinj dobil ime ‘But First Shoes‘.


V Massu smo združili moči s sedmimi uveljavljenimi modnimi navdušenkami v Sloveniji in na Hrvaškem, ki bodo soustvarjale najnovejšo modno platformo ‘But First Shoes’, na kateri vam bodo ponudile sveže modne ideje.


Popolno ekipo naših fashionistk sestavljajo slovenske blogerke Sara Zavernik (The Blonde Bliss), Lara Begič (Mainstream Chic), Tesa Jurjaševič (Magnifique) in modna urednica Elle, Petra Windschnurer ter hrvaške lifestyle blogerke Ella Dvornik (I am Ella), Ljupka Tanevska (Guerilla Girl) in Lucija Kontić (Shipped from Venus).


Že ime nove spletne platforme, ki so ga izbrale, dokazuje, da so vse strastne ljubiteljice čevljev, ki ta modni kos velikokrat postavljajo v ospredje svojih stajlingov.


Na spletni strani boste lahko našli najnovejše modne zapovedi, osebne stilske nasvete in izkušnje modnih gurujk, modne inspiracije iz vseh področij mode, tako obutve kot tudi oblačil, dodatkov in stiliranja. Platforma bo vaš najboljši sopotnik, da boste na vsakem koraku obveščeni o zadnjih trendih in svežih stilskih idejah.