Vrhunski tekaški copati UltraBOOST za obilico ustvarjalnega pogona - Citycenter

Vrhunski tekaški copati UltraBOOST za obilico ustvarjalnega pogona

26. 2. 2018

Najnaprednejši copati adidas UltraBOOST so namenjenim tekačem, ki si z vsakim treningom prizadevajo preseči najboljšo različico samih sebe. Copati, ki jih zaznamujejo inovativnost, estetika in popolnoma nova zasnova materiala PrimeKnit za še večje udobje ter podporo, vsem tekaškim navdušencem prinašajo samozavest in oblico ustvarjalnega pogona za maksimalno tekaško doživetje.


Letošnjo sezono adidas Running predstavlja vrhunsko inovacijo, posodobljene tekaške copate UltraBOOST, ki premikajo meje na področju tekaške tehnologije. Novi copati narejeni z najnaprednejšimi adidasovimi tehnologijami prinašajo učinkovito gibanje, natančnost in prileganje stopalu, v adidasu pa so jih podprli s kampanjo »Energy From The Ground Up«, ki si prizadeva navdihniti tekače z zaupanjem in inspiracijo, da bodo tekli vse do vrha.


Pri zasnovi tokratnega modela so v adidasu uporabili navdih najboljših značilnosti prejšnjih modelov, zato se prezračevalne luknjice prvotnega modela vračajo na zgornji del čevlja. Copate odlikuje tudi nova različica materiala PrimeKnit, ki zagotavlja odlično prileganje in dodatno oporo, medtem ko visokotehnološki opetnik Fit Counter, integriran v peto, omogoča brezhibno gibanje Ahilove tetive.


Za prilagodljivost, oblazinjenje in optimalen povratek energije pa poskrbi neprekosljivi vmesni podplat BOOSTTM. Z upoštevanjem povratnih informacij tekačev, nenehnim razvojem in spremembami so v adidasu tudi letos za globalno tekaško skupnost ustvarili nekaj povsem novega in edinstvenega – model, ki slavi surova, pristna čustva in energijo tekačev pred, med ter po teku.


UltraBOOST je na voljo v dveh barvnih kombinacijah – moški in ženski. Priporočena maloprodajna cena znaša 179,95 evrov, copati pa so od 28. februarja na voljo v trgovinah adidas shop po Sloveniji.