Karitejevo milo za dobrodelnost - Citycenter

Karitejevo milo za dobrodelnost

13. 2. 2018

L’OCCITANE se odlikuje z izdelovanjem visokokakovostnih izdelkov, ki nagovarjajo svet čutov, obenem pa je zavezan ohranjanju enega najbolj dragocenih – vida. Temu namenja pozornost že od leta 1997, ko se je Olivier Baussan odločil obogatiti L’OCCITANOVE embalaže z Braillovo pisavo. L’OCCITANE od leta 2000 podpira projekte, ki ljudem v stiski zagotavljajo zdravljenje oči. Vsako leto lansira izdelek za dobrodelnost, prihodki od njegove prodaje* pa so namenjeni boju proti slepoti in slabovidnosti, ki se ju da preprečiti. Fundacija L’OCCITANE sodeluje z nevladnimi organizacijami po vsem svetu, ki delajo na področju odpravljanja bolezenskih stanj in zmanjševanja primerov slabovidnosti. Do sedaj je L’OCCITANE pomagal 5 milijonom ljudi po vsem svetu. A njegovo poslanstvo se tu ne konča ...

*Maloprodajna cena brez DDV-ja, stroškov proizvodnje in prevoza.

Karitejevo milo za dobrodelnost – Unicef, 50 g

Pomagajte ustvariti svet, v katerem otroci vidijo vse čudovite barve, ki jih ponuja narava, z nakupom L’OCCITANOVEGA Karitejevega mila za dobrodelnost. To malo karitejevo milo v naravnem ovojnem papirju, okrašenem z živahnimi modrimi, zelenimi in rjavimi očesci, predstavlja korak k odpravi otroške slepote po vsem svetu.


100 % sredstev*, zbranih s prodajo tega mila, bo Fundaciji L’OCCITANE pomagalo sofinancirati Unicefove programe, ki otrokom po vsem svetu omogočajo prejemanje vitamina A za preprečevanje slepote.

* Brez DDV-ja, stroškov proizvodnje in prevoza.
Cena: 4,10
Cena: 4,10