Transporterjeva akcija POSVOJI, NE KUPUJ, REŠI ŽIVLJENJE - Citycenter

Transporterjeva akcija POSVOJI, NE KUPUJ, REŠI ŽIVLJENJE

15. 12. 2017

V trgovinah Transporter smo se odločili, da bodo letošnji prazniki malce drugačni.


Odločili smo se namreč izvesti akcijo Posvoji, ne kupuj, reši življenje 🎀 , smo mnenja, da je okoli nas veliko psov, ki čakajo v svojih mrzlih boksih na pravega ljubečega lastnika in topel domek, ter ni potrebe po kupovanju posebej za prodajo vzrejenih psov.


V nedeljo, 10. 12. 2017, smo se ekipno in dobrodelno iz uprave in trgovin Transporter Footwear odpravili v Zavetišče Turk, ki se nahaja približno 10 min iz Novega mesta. Na tej poti se nam je pridružil tudi odličen fotograf iz podjetja Fotomorgana, Andraž Muljavec. Ko smo prispeli v samo zavetišče, so se nam orosile oči, saj smo zagledali več kot 20 psov, ki neučakano čaka na svoj topel dom… Ker nam je mar, smo se odločili da bomo poskusili čisto vsakemu izmed njih poiskati dom, peljali smo jih na sprehode, pocrkljali, jih zasuli s priboljški in donirali več kot 150 kg hrane. Da pa bi jim lažje našli dom, smo s fotografom Andražem naredili nekaj fotografij z bodočimi posvojenčki, le te fotografije pa od srede, 13. 12. 2017, krasijo naše izložbe. Moramo se pohvaliti, enemu izmed psov smo že našli dom <3.

Težko nam je bilo oditi, saj je bilo vidno, da smo kužkom vsaj malce polepšali dan, jih odvrnili od misli o samoti in mrazu in jim pokazali kako je biti spet ljubljen.


Zdaj bi pa prosili še vas, če se nam pridružite na tej dobrodelni poti in čimbolj pogosto širite besedo za kužke na vaših spletnih mestih, FBju, mailingih, tiskovinah, skratka čimvečih medijih (res bi bilo odlično, če bi besedo širili dnevno, lahko tudi delite objave s FB strani Transporter Footwear oz. Fundacija Gimme Four). Naša želja je, in upamo, da kužkom najdemo dom najkasneje do novega leta. Pomagajte nam osrečiti ta čudovita mala bitja.


Akcija se izvaja hkrati s fundacijo Gimme Four.
Fotograf: Fotomorgana, Andraž Muljavec

Psi iz zavetišča Turk – kontakt za posvojitev 070 609 204