To sezono najemite smuči in prihranite - Citycenter

To sezono najemite smuči in prihranite

20. 11. 2017

S Hervisom na bele strmine

NOVOST: Najem smuči - Najemi in prihrani

Ljubitelji belih strmin in zimskih radosti so že v veselem pričakovanju, saj je smučarska sezona tik pred vrati. Za resnične užitke na snegu je pomembna kakovostna oprema, ki pa denarnici ponavadi ni prijazna, še posebej če smučamo le enkrat letno ali občasno med vikendi in se nam nakup celotne opreme ne splača. Hervis, največji ponudnik športne opreme pri nas, želi vsem omogočiti smučarsko doživetje, zato po novem s pričetkom smučarske sezone ponuja izjemno možnost najema smuči vrhunskih znamk. Najem bo zelo prijazen denarnici, saj Hervis ponuja enega najugodnejših najemov smuči na trgu. Smuči boste v Hervisu lahko najeli za željeno časovno obdobje, vse od dnevnega najema pa do najema za kar celotno sezono. S Hervisom bodo tudi najkrajši zimski užitki to smučarsko sezono zagotovljeni.


Hervisova nova možnost izposoje smuči je res odlična priložnost za vse, ki smučajo le občasno, na primer samo med zimskimi počitnicami ali čez vikend. Hervis želi takšnim kupcem ponuditi zelo ugodno možnost najema vrhunskih novih smuči, hkrati pa si lahko z velikim prihrankom, ker smuči niso kupili, veliko lažje privoščijo nove smučarske čevlje ali čelado - kosa opreme, ki ju imamo pogosto radi samo zase. Če boste smuči najeli vsako leto, pa je dodatna prednost najema tudi to, da vsako leto smučate praktično z novimi smučmi.


Opremo si boste lahko izposodili za različna časovna obdobja: za hiter skok na smučišče je možen najem samo za en dan, za kratek oddih je možen najem za vikend (od petka do ponedeljka), za zimske počitnice je možen najem za en teden (9 dni), za prave ljubitelje belih strmin pa je možen tudi najem za celotno sezono (max 6 mesecev). Ker je veliko smučarjev, ki se na proge podajo redkeje, malo manj izkušenih in tudi manj zahtevnih, Hervis ponuja možnost najema smučarskih setov dveh kakovostnih nivojev. Za malo manj izkušene je odlična izbira Comfort set, ki ga lahko najamete že od 7,99 eur za en dan, pa za samo 199,99 eur za celotno sezono. Za bolj izkušene pa je primeren Premium set, ki ga lahko najamete že od 12,99 eur za en dan, pa za samo 299,99 eur za celotno sezono. Zelo pa se splača tudi najem otroške opreme, saj naši najmlajši hitro prerastejo opremo, v Hervisu pa jo lahko za en dan najamete za samo 3,99 eur.


Za najem bo v vseh Hervisovih poslovalnicah po Sloveniji na voljo več kot 1000 parov smuči najboljših priznanih znamk, kot so Elan, Atomic, Fischer in Head. Še dodatna prednost za vse, ki so jih boste izposodili med prvimi, pa je, da so smuči popolnoma nove, tako da boste z njimi na progah sijali in se resnično prepustili užitkom ter kakovostni smuki.


Z izjemno možnostjo najema smuči in s svojo bogato ponudbo zimske športne opreme Hervis nudi vse, kar potrebujete za brezskrbne trenutke na zasneženih strminah, prav tako pa Hervisovi strokovnjaki nudijo tudi strokoven nasvet za izbiro najprimernejše opreme za vas.


Če že komaj čakate, da se spustite po strminah, Hervis za vas organizira Ski opening! 2. decembra skupaj z Elanom pripravlja Ski opening v M
ölltalu v Avstriji, 20. januarja pa se lahko prepustite dnevom polnim adrenalinskih spustov in snežnih radosti ter prijetnega druženja na Ski openingu v Innerkremsu.


Več informacij o Ski openingu lahko najdete na:
www.skifun.si


Na Ski Opening v M
ölltalu se lahko prijavite tukaj.


Več informacij na Hervis in na Facebook strani.

Cenik najema

Smučarski seti 1 dan Vikend (pet - pon) Teden (9 dni) Sezona (max. 6 mesecev)
Otroške smuči 3,99 € 11,99 € 24,99 € 69,99 €
Comfort 7,99 € 22,99 € 49,99 € 199,99 €
Premium 12,99 € 34,99 € 79,99 € 299,99 €
Magični darilni boni Desetak
x