Navdih novih trendov iz Lencie Zlatarne Celje - Citycenter

Navdih novih trendov iz Lencie Zlatarne Celje

25. 8. 2017

Blagovna znamka Lencia iz Zlatarne Celje ponovno navdušuje z novimi kolekcijami srebrnega nakita. Sodobno oblikovanje in vrhunska izdelava naredijo nakit Lencia prijeten za nošenje, privlačen na pogled ter mu dodajo pridih drugačnosti in inovativnosti, s katerim bo prepričal vse, ki v sebi skrivajo drzni čar mladosti.

Spoznajte drzno raznolikost novosti iz Lencie:

Kozmični sijaj ujet v kolekciji Lencia Cosmic Ring

Barviti odtenki in galaktični vzorci – drzna kolekcija Lencia Cosmic Ring črpa navdih izven našega sveta v oblikah vesoljskih delcev in galaksij. Ogrlica in set uhanov iz kolekcije se kot v odsevu kozmične svetlobe povezujejo v zaokroženo celoto, ki navdušuje ljubiteljice vsega magičnega.

Ognjeno-zemeljski toni kolekcije Lencia Volcano

Asimetričen dizajn in ognjeni toni iz silovite narave zemeljskega površja – v kolekciji Lencia Volcano je mogoče začutiti razburljiv in neobrzdan značaj ognjenega božanstva. Kolekcijo so navdihnile starodavne legende havajskih otokov in prepričanja domorodcev, ki so nekoč verjeli, da izbruhe zemeljskih tal povzroča viharno razpoloženje čudovite boginje vulkanov.

Mladostna igrivost v kolekciji Lencia Candy

Barvita kolekcija Lencia Candy s podpisom najlepše hrvaške košarkarice Antonije Mišura se predstavlja v pastelni paleti barv, ki bo vašemu poletnemu videzu dodala ščepec navihanosti. Zaradi mladostnega, a hkrati elegantnega dizajna se je tej kolekciji ne boste mogle upreti, skoraj tako kot sladkarijam.

Mistična kolekcija Lencia Stonehenge

Mogočna kolekcija Lencia Stonehenge nas popelje med starodavne obrede in navduši s fascinantno igro narave. Oblikovalka Olga Košica je navdih dobila pri britanskem predzgodovinskem svetišču, še zlasti znamenitem nizu koncentričnih krogov. Kolekcija z igro svetlobe upodablja dvojno naravo poletja in zime, tako kot je Stonehenge nekoč povezoval skupnost ravno v času poletnega in zimskega solsticija. 

Kubične kompozicije v kolekciji Lencia Qube

Geometrijski navdih unikatnih kosov kolekcije Lencia Cube bo zagotovo ujel pozornost občudovalcev vrhunskega stila. Kolekcija upodablja precizno naravo kocke, ki jo lahko z majhnimi gibi preobrazimo v barvite abstraktne kompozicije. Nastali vzorci spominjajo na pogled skozi kalejdoskop, prevladujoč barvni odtenek kristala pa je povsem odvisen od kota našega pogleda.

Obiščite nas

Zlatarna Celje

Zlatarna Celje

Izdelovalec in prodajalec zlatega, platinastega in srebrnega nakita s tradicijo.
Več
Magični darilni boni Desetak
x