Dobrodelna čarovniška tržnica je uspela! - Citycenter

Dobrodelna čarovniška tržnica je uspela!

Celje, 11. 11. 2016

Dobrodelna čarovniška tržnica 2016 je uspešno izpeljalana do konca.

V nedeljo, 30. novembra so člani Rotaract Cluba Žalec izvedli Dobrodelno čarovniško tržnico! S svojim sponzorstvom jim je pri izvedbi pomagal tudi City Center Celje.

Člani kluba so pozitivno presenečeni nad številom obiskovalcev, največ pa so jim pomenili srečni, nasmejani otroški obrazki in zadovoljni starši. Ustvarjalne delavnice, kjer so otroci z njihovo pomočjo izdelovali duhce, barvali pobarvanke s čarovniškimi motivi in izdelovali maske, je bila ves čas polna otrok, izvedli so avtorsko lutkovno predstavo, izbor najlepših mask, prodali vse srečke dobrodelnega srečelova ter se veselo (in precej okrašeno) slikali s Fotoboxom. Domače pecivo, čaj, kuhano vino in pečen kostanj so šli kot za med.

Zbirali so tudi prostovoljne prispevke. Zbrana sredstva bodo tudi letos podarili I. Osnovni šoli Žalec z namenom za zimsko šolo v naravi. S tem bodo snežne radosti lažje dostopne tudi tistim otrokom, ki si tega ne morejo privoščiti.

Vabijo vas, da si ogledate fotografije dogodka, ki so že na voljo na njihovi Facebook strani: www.facebook.com/pg/RotaractClubZalec/photos/?tab=album&album_id=891313827670641