JOYEUSES FÊTES -praznična omejena izdaja - Citycenter

JOYEUSES FÊTES -praznična omejena izdaja

Celje, 8. 11. 2016

40 let. 40 božičev. 40 silvestrskih večerov. In z njimi 40 novih začetkov. Leta 2016 L'OCCITANE praznuje častitljivo 40. obletnico in z vsako letošnjo kolekcijo obuja spomin na čudovita potovanja, srečanja, žetve in uspehe, ki so oblikovali ta štiri desetletja.

Leto se zaključuje s cvetno noto kovačnika, ki spremlja osvežilen akord zelenega čaja. Novo L'OCCITANOVO kolekcijo je navdihnil prvi olfaktorni spomin Olivierja Baussana, ustanovitelja te svetovno priljubljene blagovne znamke. Kolekcija Joyeuses Fêtes razkriva dišavni preplet belih cvetlic in zelenega čaja, s katerim so obogateni prefinjeni praznični izdelki. Njihovo embalažo je navdihnil francoski okrasni papir z domino-vzorcem, ki izvira iz posebne provansalske tradicije. Arležanke, gospodične iz kraja Arles, so s tem okrasnim papirjem  obložile police v omarah in predale v predalnikih, kamor so spravile svoje slavne obleke. Okrasni papir z domino-vzorcem, ustvarjenim z lesenimi šablonami, so sprva uporabljali kot tapete, z njim so krasili trgovine s klobuki in celo knjižne platnice. Vzorec odraža mehkobo in preprostost, ki se čudovito prepletata s prazničnostjo. Kako fantastičen način za praznovanje ob zaključku tega posebnega leta!

Na voljo v trgovinah L’OCCITANE in spletni trgovini www.loccitane.si od 3. novembra 2016.

Gel za prhanje Joyeuses Fêtes, 250 ml

Ob zaključku jubilejnega leta, v katerem L'OCCITANE praznuje 40. obletnico, prihaja na police praznična kolekcija Joyeuses Fêtes, ki obuja prve dišavne spomine Olivierja Baussana – ustanovitelja te svetovno priljubljene blagovne znamke. Čudovito svetlikajoči se Gel za prhanje Joyeuses Fêtes nežno očisti kožo in jo prefinjeno odišavi s čudovito dišavo zelenega čaja, jasmina in kovačnika.
Cena: 14,70 €

Krema za telo Joyeuses Fêtes, 200 ml

Ob zaključku jubilejnega leta, v katerem L'OCCITANE praznuje 40. obletnico, prihaja na police praznična kolekcija Joyeuses Fêtes, ki obuja prve dišavne spomine Olivierja Baussana – ustanovitelja te svetovno priljubljene blagovne znamke. Krema za telo Joyeuses Fêtes ima lahko svilnato teksturo, ki pomaga nahraniti, navlažiti in zmehčati kožo. Čudovita dišava zelenega čaja, jasmina in kovačnika pa kožo ovije v prefinjeno dišavno tančico.
Cena: 35,60 €

Balzam za ustnice Joyeuses Fêtes, 12 ml

Ob zaključku jubilejnega leta, v katerem L'OCCITANE praznuje 40. obletnico, prihaja na police praznična kolekcija Joyeuses Fêtes, ki obuja prve dišavne spomine Olivierja Baussana – ustanovitelja te svetovno priljubljene blagovne znamke. Balzam za ustnice Joyeuses Fêtes je obogaten s karitejevim maslom, ki pomaga nahraniti, zmehčati in zaščititi ustnice. Podari jim občutek prožnosti in sproščenosti ter na njih pusti nežno dišavno sled zelenega čaja, jasmina in kovačnika.
Cena: 8,10 €

Krema za roke Joyeuses Fêtes, 30 ml

Ob zaključku jubilejnega leta, v katerem L'OCCITANE praznuje 40. obletnico, prihaja na police praznična kolekcija Joyeuses Fêtes, ki obuja prve dišavne spomine Olivierja Baussana – ustanovitelja te svetovno priljubljene blagovne znamke. Krema za roke Joyeuses Fêtes je obogatena s karitejevim maslom, ki pomaga nahraniti in zmehčati kožo. Dlani, mehke kot dojenčkova koža, ovije v prefinjeno dišavno tančico iz zelenega čaja, jasmina in kovačnika.
Cena: 8,10 €

Parfumsko milo Joyeuses Fêtes, 50 g

Ob zaključku jubilejnega leta, v katerem L'OCCITANE praznuje 40. obletnico, prihaja na police praznična kolekcija Joyeuses Fêtes, ki obuja prve dišavne spomine Olivierja Baussana – ustanovitelja te svetovno priljubljene blagovne znamke. Parfumsko milo Joyeuses Fêtes nežno očisti roke in telo, kožo pa prefinjeno odišavi s čudovito dišavo zelenega čaja, jasmina in kovačnika. Izdelano je iz palmovega olja s certifikatom RSPO*, pridobljenega na trajnosten in sledljiv način.

*RSPO je neprofitna organizacija, ki združuje vlagatelje iz različnih sektorjev industrije pridelave palmovega olja (proizvajalce, predelovalce, trgovce, banke, nevladne organizacije) za uveljavitev globalnih standardov za pridelavo palmovega olja na trajnosten način.

Cena: 4,60 €