Še
00 Dan
00 Ura
00 Min
00 Sek
: : :
do velikega koncerta Hamo & Tribute 2 Love
Koncert
čet., 30 jun.
Koncert

Veliki koncert skupine Hamo & Tribute 2 Love s simfoniki

Dodaj v koledar
19:00

V sklopu Cityband 2022 vas vabimo na veliki koncert skupine HAMO & TRIBUTE 2 LOVE S SIMFONIKI!

V sklopu natečaja Cityband 2022 vas vabimo na veliki koncert skupine HAMO & TRIBUTE 2 LOVE S SIMFONIKI!
Cityband 2022 – natečaj za neuveljavljene glasbene skupine, na katerega se je letos prijavilo rekordno število skupin, kar 23, je tudi letos dobil dva zmagovalca. Enega po izboru strokovne komisije (Peter Dekleva, Tone Kregar in Rok Drobež) – skupina EYP in enega po izboru poslušalcev (glasovanje na facebook strani Citycentra Celje) – skupina Lesni štromi.

Obe zmagovalni skupini se bosta predstavili s 30-minutnima nastopoma pred koncertom Hamo & Tribute 2 Love s simfoniki.

👉 KDAJ in KJE? Četrtek, 30. 6. 2022 – parkirišče pri GALA CAFFE
19:00 – nastop dveh finalistov glasbenega natečaja CITYBAND 2022 (EYP in Lesni štromi)
20:30 – koncert Hamo & Tribute 2 Love s simfoniki

👉 VSTOPNICE
Koncert je brezplačen, vendar bo vstop na dogodek mogoč le z vstopnico. Vstopnice bodo na voljo od 24. junija 2022 naprej na Info točki Citycentra Celje.

👉 Poišči junijsko številko Citycenter magazina, ki izide 22. junija 2022, izpolni kupon in ga zamenjaj za 2 vstopnici za koncert. Število vstopnic je omejeno.

Dogodek bo potekal v vsakem vremenu. Se vidimo!

CITYCENTER CELJE RAZGLASIL ZMAGOVALCE NATEČAJA CITYBAND 2022

V največjem nakupovalnem središču na Celjskem so že 12. leto zapored izpeljali glasbeni natečaj Cityband, ki ostaja eden od najbolj znanih glasbenih natečajev v Sloveniji. V preteklih 11-ih letih se je izkazalo, da je bil ravno Cityband odskočna deska številnim obetavnim glasbenikom, ne glede na to, ali so prejele naziv Cityband ali ne. Velja omeniti skupine Lumberjack, Joker Out, Hogminister, Ansambel Greh in nenazadnje skupino LPS. Skupaj se je na ta glasbeni natečaj doslej prijavilo že več kot 140 neuveljavljenih glasbenih skupin iz cele Slovenije, nekatere celo večkrat, kar potrjuje pomembnost tovrstnih priložnosti za mlade glasbenike.

Natečaj CITYBAND 2022 dobil zmagovalca – skupini EYP in LESNI ŠTROMI

Na tradicionalni glasbeni natečaj Cityband se je letos prijavilo kar 23 še neuveljavljenih glasbenih skupin iz cele Slovenije, kar je največ doslej in tudi letos slavita dva zmagovalca. Prvega je izbrala strokovna komisija, drugega pa poslušalci na facebook strani Citycentra Celje. Zmagovalec 3-članske strokovne komisije: Tone Kregar, Rok Drobež in Peter Dekleva je kranjska skupina EYP, ki za nagrado prejme dva snemalna dneva v profesionalnem studiu. Zmagovalec po mnenju poslušalcev (glasovanje na facebook strani Citycentra Celje) pa je skupina Lesni štromi iz Makol in okolice, ki prejme darilne bone Desetak v vrednosti 500 eur.

Brezplačna vstopnica in kupon za osvežitev

Citycentrovem Magazinu, ki izide 22. junija, bo objavljen kupon, s katerim bodo lahko obiskovalci na Info točki v pritličju Citycentra Celje prevzeli brezplačno vstopnico. Ker je število vstopnic omejeno, velja s prevzemom vstopnice pohiteti. Skupaj z vstopnico pa bo vsakdo prejel tudi kupon za brezplačno osvežitev na koncertu pri Citycentrovih gostinskih ponudnikih.