Prijave na glasbeni natečaj CITYBAND - Citycenter

Show menu

Prijave na glasbeni natečaj CITYBAND

Nakupovalno središče Citycenter Celje razpisuje natečaj za neuveljavljene glasbene skupine

Najboljša po mnenju strokovne žirije bo osvojila dva snemalna dneva v profesionalnem studiu, zmagovalec po mnenju »poslušalcev« pa darilne bone Desetak v vrednosti 500 EUR.


V sklopu CITYBAND 2020 nudimo možnost vsem še neuveljavljenim glasbenim skupinam (skupine, ki še nimajo javno izdane ene ali več skladb na kateremkoli nosilcu zvoka), da si preko tega razpisa zagotovite javni nastop in se predstavite pred občinstvom, ter osvojite eno od privlačnih nagrad. Opomba: javni nastop bo mogoč, ko bo odpravljen Odlok o začasni prepovedi zbiranja ljudi na javnih shodih in javnih prireditvah ter drugih dogodkih na javnih krajih v Republiki Sloveniji.


Strokovna komisija bo med prispelimi prijavami izbrala svojega zmagovalca, »poslušalci« pa preko Citycentrove facebook strani svojega.


Prijave pošljite najkasneje do ponedeljka, 15. 6. 2020.  Zmagovalca bosta o osvojenem naslovu obveščena najkasneje do 30. 6. 2020.

Kako se prijavite?

Prijave pošljite do vključno 15. junija 2020. Prijavo lahko oddate na 3 načine:

  1. po pošti, s pripisom na kuverti "Razpis za glasbene skupine CITYBAND 2020" pošljite na naslov: Citycenter Celje, Mariborska cesta 100, 3000 Celje
  2. po e-mailu na nena.horvat@city-center.si s pripisom "Razpis za glasbene skupine CITYBAND 2020", v priponki je lahko datoteka do 1MB
  3. preko spletnega obrazca spodaj

Elektronska prijava

Izberite datoteko Prosimo počakajte...
Izberite datoteko Prosimo počakajte...