Glasbeni natečaj Cityband 2018 - Citycenter

Show menu

Glasbeni natečaj Cityband 2018

Za neuveljavljene glasbene skupine

Nakupovalno središče Citycenter Celje razpisuje natečaj za neuveljavljene glasbene skupine.


Najboljša po mnenju strokovne žirije bo osvojila nastop na velikem glasbenem dogodku ob koncu šole, 22. junija 2018, na Glavnem trgu v Celju in dva snemalna dneva v profesionalnem studiu, zmagovalec po mnenju poslušalcev, pa prav tako nastop na omenjenem glasbenem dogodku in darilne bone Desetak v vrednosti 500 EUR.


V sklopu CITYBAND 2018 nudimo možnost vsem še neuveljavljenim glasbenim skupinam (skupine, ki še nimajo javno izdane ene ali več skladb na kateremkoli nosilcu zvoka), da si preko tega  razpisa zagotovite javni nastop in se predstavite pred občinstvom, ter osvojite eno od privlačnih nagrad.


Strokovna komisija bo med prispelimi prijavami izbrala svojega zmagovalca, "poslušalci" pa preko Citycentrove facebook strani svojega. Oba se bosta 22. junija 2018 predstavila na veliki glasbeni prireditvi ob zaključku šolskega leta.  


Zaključek bo s koncertom DAN D, 22. junija 2018, ob 13.00, na Glavnem trgu v Celju.


Prijave pošljite najkasneje do 18. maja 2018 na priloženi prijavnici. Zmagovalca bosta o osvojenem naslovu obveščena najkasneje do 2. junija 2018. 

KAKO se lahko PRIJAVITE?

Prijave pošljite najkasneje do petka, 18. maja 2018.


Prijavo lahko oddate na 3 načine:

  • po pošti, s pripisom na kuverti "Razpis za glasbene  skupine CITYBAND 2018" pošljite na naslov: Citycenter Celje, Mariborska  cesta 100, 3000 Celje
  • po e-mailu na nena.horvat@city-center.si s pripisom "Razpis za glasbene skupine Cityband 2018", v priponki je lahko datoteka do 1MB
  • preko spletnega obrazca spodaj.
Prijavnica (55.4 KB)

Elektronska prijava

Izberite datoteko Prosimo počakajte...
Izberite datoteko Prosimo počakajte...