Show menu

Akcije

Kultne espadrile in veliko znižanje

Kdaj
  • 05.07.2017 9:00 - 20.08.2017 21:00
Kje

Vroči trendi in nizke cene v Massu

Na modni sceni kot ene najbolj udobnih in kul čevljev tega poletja kraljujejo espadrile, ki v Massu zasedajo mesto kultne obutve vročih mesecev. Širok nabor vročih trendov pa je sedaj v Massu na voljo po kar 60 % nižjih cenah, zato ne zgrešite Massovega velikega sezonskega znižanja.

Sprehode po poletno obarvanih ulicah to poletje zaznamujejo kultne espadrile z debelim podplatom ali polno peto iz prepletajoče slame. Ta prvotno ležerna obutev za prosti čas je to poletje dosegla visoke meje glamuroznega, pravijo v Massu. Odeta je namreč v bleščice, različne metalik odtenke z visokim sijajem in posuta s kamenčki ter živobarvnimi vezeninami z etno pridihom. Takšne najdete v Massu, kjer so to sezono pripravili izbor espadril, ki se jim ni moč upreti. Večne espadrile na poletni modni sceni kraljujejo že več let v modelih z vezalkami in urbanih slip-on, še posebej izstopajoči letos pa so natikači, ki jih preprosto nataknete. In natikači so vse prej kot enostavni, saj trakove krasijo kovinski dodatki v obliki krogcev in netov, slamnat podplat pa dopolnjuje trendi bel 'sneaker' podplat. Z espadrilami to poletje za pohajkovanje po mestu ne boste potrebovali druge obutve, saj bodo polepšale prav vsak stajling. Odlično se podajo še posebej h kratkim hlačam, ki jih boste s špagaricami v hipu spremenile iz športne oprave v urbani look.

Sedaj je idealen čas za nakup novih espadril, saj v Massu vroče modno poletje sedaj ohlajajo nizke cene. Začelo se je namreč Massovo veliko sezonsko znižanje. Širok nabor poletne obutve priznanih blagovnih znamk in modnih torbic je do 20. 8. 2017 znižan kar do 60 %! Ne zamudite takšne priložnosti za trendi dodatek v garderobi in se odpravite po nakupih v Massove poslovalnice po Sloveniji.

Več informacij in obutve na: www.mass.si in facebook strani Mass.