ODŠTEVAMO DO MIKLAVŽACountdown
ODPRTO - Akcije in novosti

Show menu

Akcije in novosti

VABLJENI!
VABLJENI!

Ponovno smo odprti!

Kdaj
  • 12.11.2020 - 01.01.2021
Kje

POSEBNO OBVESTILO! Delno odpiramo vse poslovalnice Baby Center

Z veseljem vas obveščamo, da so od torka, 24.11.2020, ponovno odprte VSE naše trgovine (razen poslovalnice Ljubljana Nama).Trgovine bodo do nadaljnjega obratovale v omejenem obsegu, kar pomeni, da bo možen samo nakup najnujnejših izdelkov za dojenčke in malčke (hrana, različni pripomočki za hranjenje, nego in zdravje, plenice, kozmetični izdelki in igrače). 

Ostali izdelki zaenkrat niso na voljo za nakup v trgovini. Naročite jih lahko v naši spletni trgovini ali po predhodnem telefonskem naročilu v poslovalnici

Spletna trgovina tudi vnaprej še vedno deluje nespremenjeno, prav tako lahko naročila še vedno oddate v poslovalnici tudi preko telefona in izvedete osebni prevzem predhodno naročenih izdelkov v poslovalnici. 

Delovni čas v Citycentru:
pon - sob: 10:00 - 18:00
ned: ZAPRTO
WWW.BABYCENTER.SI

Teden izjemnih popustov (Black Week)

Ne zamudite norih ugodnosti, ki smo vam jih pripravili v tednu črnega petka. Vse do 30. 11. izkoristite 15% popust na pohištvo in opremo, 20 % popust na obutev, 30 % popust na oblačila  ter do 30 % popust na izbrane igrače in pripomočke. Ne spreglejte pa izbrane ponudbe, s popusti do kar 50 %!  

Akcija velja od 24.11. do 30.11.2020 oziroma do odprodaje zalog v trgovinah Baby Center za izdelke po rednih cenah. Akcija ne velja za izdelke v aktualnih akcijah, klubskih akcijah z bonusi in ostalih promocijah ter za izdelke s popustom. Popusti se ne seštevajo. Celotno ponudbo in zalogo izdelkov si poglejte na naši spletni strani.
BLACK WEEK

Naj se vam izpolnijo vse želje …

Pred nami je dolgo pričakovani praznični čas, ko zadiši po slastnih piškotih, v kotu sobe pa nas razveseljuje bogato okrašena smrečica. To obdobje je še posebej čarobno za naše najmlajše – pričakovanje daril pod smrečico, veselje ob odpiranju in izpolnitev najbolj skritih želja.

Da boste svojim malčkom narisali nasmešek na obraz, smo v Baby Centru pripravili katalog, poln imenitnih igrač, novosti in odličnih akcijskih ponudb. Vabimo vas, da ga prelistate, na spletu in v naših trgovinah pa izberete tisto »pravo« igračo, ki je na skrivaj že zapisana na seznamu skritih želja!
KATALOG IGRAČ

Nov mesečni letak, nove ugodnosti!

V teh vihravih časih nismo pozabili na potrebe in želje staršev in njihovih najmlajših!Pred vami je letak ugodnosti, v katerem boste našli vse, kar potrebujete za nego in skrb za vaše malčke. Prelistajte ga in si oglejte novosti na naših policah ter izkoristite posebne akcije za vse male in velike začetke.
E-LETAK

TOP izdelki za novo leto

LUCY
Jo že poznate? Interaktivna psička Lucy, ki uboga na ukaz. Naučiš jo lahko kar 15 različnih ukazov: sedi, lezi, vstani, daj glas, daj tačko, pleši, daj poljubček, živjo, išči, stoj, hodi, jej in koplji. Tvoja psička že čaka v trgovini Baby Center ali na www.babycenter.si!

SILVER
Pomagaj temu ljubkemu tjulnju z imenom Silver! Njegov dom, veliki modri ocean, je vse bolj onesnažen. Reši in očisti ga oljnih madežev, osvobodi rep, zapleten v ribiške mreže, in mu daj zdravilo. Tjulenj mladiček bo ponovno vesel in se bo na božanje odzval z različnimi zvoki! Silver že čaka nate. Podrobnosti >>

VIP PETS
Popularne modne ljubljenke s super dolgimi lasmi. Kar šest jih je in vsaka izmed njih ima svojo osebnost in hobije. Obožujejo svoje lase in se navdušujejo nad različnimi pričeskami. Uredi jih po svojih željah! Podrobnosti >>
WWW.BABY-CENTER.SI

Varnostna navodila ob obisku poslovalnic

Ker nam ni vseeno za naše skupno zdravje, predvsem pa za zdravje naših in vaših otrok, vas prosimo, da se ob obisku naših trgovin držite nekaterih navodil za zagotavljanje zdravja in zmanjšanja možnosti prenosa nalezljivih bolezni.
  1. Ob vstopu v trgovino je obvezna uporaba zaščitne maske (ali drugega primernega pripomočka za zaščito predela ust in nosu). Prav tako si morajo masko obvezno nadeti tudi vsi otroci, starejši od 6 let.
  2. Ohranjajte vsaj 1,5 m razdalje med ostalimi obiskovalci. 
  3. Število ljudi v trgovini je omejeno. Vsaka poslovalnica ima preh vhodom v trgovino oznako z največjim številom ljudi, ki se lahko naenkrat zadržujejo v trgovini.
  4. Pred vstopom in ob izstopu iz trgovine si je potrebno obvezno razkužiti roke.
  5. Če je le mogoče, plačajte z bančno kartico, in ne z gotovino.
  6. V trgovino vstopite le, če ste zdravi. Enako velja tudi za otroke.
Hvala že vnaprej za dosledno upoštevanje navodil in še naprej ostanite zdravi.
Se vidimo!
Vaš Baby Center
www.citycentrovezgodbe.com
x